goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede, moderne organisatie zonder dat deze al te strak wordt geleid. Prettige klantbehandeling, direct contact met technische staf over- en tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is mogelijk en verloopt prettig.\r\nWerkplaats is schoon en voor de meest voorkomende werkzaamheden aan diverse merken voldoende uitgerust.\r\n

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Niets mis mee

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Toen ik belde ivm een probleem met de uitlaat van mijn auto kon ik een dag later al langs komen. Doordat de afspraak was ingepland bleef het wachten tot een minimum beperkt en kon ik na 50 minuten al weer naar huis. Een kapot achterlichtje werd ook gelijk vervangen. Top service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig bedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd vriendelijk/behulpzaam/meedenkend

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben goede ervaring met het bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig bedrijf. Staan altijd voor je klaar, zijn vriendelijk en \r\ndeskundig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bedrijf bezocht voor airco onderhoud. Prima geholpen en prima werk geleverd. No nonsense cultuur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer jammer voor de dubbele afspraak
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Airco laten bijvullen. Goede actieprijs!! Helaas verliep de test niet goed maar een oplossing werd niet geboden. Vandaar een zes voor deskundigheid.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit bedrijf heb ik via marktplaats ontdekt. Ik heb de distributieriem van mijn auto laten vervangen tegen een schappelijke prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren klan t , naar volle tevredenheid,

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

voldoende, een redelijke ervaring

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een prettig contact, zo snel mogelijk.en voordelig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top!!!\r\n\r\nAuto werd thuis opgehaald. \r\n\r\nMaar ze mogen van mij wel even met de stofzuiger er doorheen en de hogedruk eroverheen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer snelle, klantvriendelijke en professionele hulp.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb een bezoek gebracht aan autobedrijf Wijnne voor een airco-check. Gelijk bij binnenkomst aangenaam verrast op de wijze waarop ik benadert werd door de eigenaresse van autobedrijf Wijnne. Spontaan en zeer gepassioneerd is mijn algehele indruk die ik gelijk kreeg. Dit maak je niet bij veel autobedrijven mee, waar zakelijkheid maar ook meedenken met de consument de boventoon voeren.
  • Reden bezoek Andere reden

Hogelandseweg 95

6545 AB Nijmegen

+31 (0)24 8081046

Over Autobedrijf Wijnne

We zijn een echt familiebedrijf, hebben dus korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is voor het welvaren van ons bedrijf. Toch gaat er bij ons ook wel eens iets mis en zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Laat dit ons gerust weten. Zo kunnen we u de volgende keer nog beter van dienst zijn. Heeft u een klacht? Geef ons dan de gelegenheid dit op te lossen. U kunt u te allen tijde persoonlijk wenden tot de directie.