goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geholpen met lastige storing aan de boordcomputer.Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede ontvangst met interesse voor de klant. Vragen worden keurig beantwoord. Fijn dat je als koper van een auto voor afloop van de Bovag-garantie opgeroepen wordt.De Hyundai ix 35 bevalt mij uitstekend. goede en fijne auto!
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen. \r\nAardig personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf er\r\n\r\nEr word met de klant meegedacht ,en ik voel mij eerlijk behandeld!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je kunt rustig wachten en een boek lezen en krijgt er ook nog koffie bij .\r\nWat wil je nog meer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vervangend vervoer wanneer nodig, je wordt netjes gebeld over bijkomende kosten. \r\nTot nu toe geen problemen gehad met dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Even op een zaterdag afspraak gemaakt voor een beurt. Ik werd nog netjes even gebeld of het om een grote of kleine beurt ging en of er apk bij moest. En er is gekeken naar de distributie. Blijkbaar zit er een ketting op. Het autobedrijf heeft maar meteen alles meegepakt en reageerde goed. Airco meteen aangepakt. Helemaal goed.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een aantal jaar geleden al een goede ervaring met de aanschaf van een auto. Tussentijds nog paar keer voor onderhoud geweest bij Wijnne. Altijd keurig conform afspraak en afwijkende zaken worden teruggekoppeld voor er wordt gehandeld. Altijd vriendelijk, geldt voor iedereen daar. Nemen de tijd voor een praatje en altijd een bak koffie in de aanbieding. Hangt een ontspannen, gezellige sfeer. Recentelijk een, zeker gezien hun aanbod, oude Mercedes gezien. Vanaf het eerste mailtje tot het tenaamstellen vandaag lekker informeel contact en een mooie, eerlijke deal gemaakt. Zelfs bij een relatief \"kleine\" aankoop is de aandacht en service van topniveau. Fijn bedrijf, fijne mensen!
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettige, professionele en correcte service. Overtrof mijn verwachtingen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg correcte en vriendelijke klantbenadering. Sevicegevoeligheid bleek reeds meerdere keren (ook bij kleine \"klusjes\") erg hoog in het vaandel te staan. No-nonsense mentaliteit van het management en medewerkers wordt gewaardeerd. En.....altijd aanbod van koffie!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf APK en kleine beurt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al tig-jaren een zeer tevreden klant.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service. Ik belde op (accu kapot) en het werd meteen geregeld.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf hele goede en vooral snelle service!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goed bedrijf!

Hogelandseweg 95

6545 AB Nijmegen

+31 (0)24 8081046

Over Autobedrijf Wijnne

We zijn een echt familiebedrijf, hebben dus korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is voor het welvaren van ons bedrijf. Toch gaat er bij ons ook wel eens iets mis en zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Laat dit ons gerust weten. Zo kunnen we u de volgende keer nog beter van dienst zijn. Heeft u een klacht? Geef ons dan de gelegenheid dit op te lossen. U kunt u te allen tijde persoonlijk wenden tot de directie.