Zoals altijd niets op aan te merken.

Goede uitleg en fijne service

Zeer goed betaalbaar garage met vriendelijk personeel.

Mijn ervaring is positief omdat je goed behandeld word en vind ze erg betrouwbaar. Goede prijzen.

Zeer goede service

btw...er wordt een verkeer email adres gebruikt door jullie

snelle service

de afspraak was snel gemaakt. en precies volgens afspraak afgehandeld! zeer tevreden!

Geweldig!!

Wat een vakgarage!

Professioneel, betrouwbaar en eerlijke service!!!

Professioneel, vriendelijk en kwaliteit

Meer dan voortreffelijk

Geweldig en snel geholpen

Overdonderend

Dankzij de gouden handen van Jurjen heb ik mijn auto terug. Ben intens dankbaar voor de service en alle moeite die er met liefde in gestoken is!!!

Heldere en betrouwbare service.

Wat olie verlies en APK keuring. Vooraf de nodige reparaties en bijhorende kosten besproken dus je weet waar je aan toe bent. Keurig, netjes en snel verholpen.

geweldig

Ik kwam met een spoed klusje aan bij de garage vanwege APK keuring. Er moest aardig wat gebeuren maar ze hebben gelijk de tijd genomen op de auto te repareren en te keuren. Dik tevreden

Altijd goed en betrouwbaar

Klantvriendelijkheid en service blijven top!

Top bedrijf! Werd gelijk geholpen. Wou graag een huurauto mee, dit was helaas niet meer mogelijk. Alleen kon wel een bus(je) meenemen van hun zelf. Durfde dat niet aan en had maar even gewacht. Tijdje voorbij gegaan en kon de auto weer meenemen. APK gekeurd en kleine beurt en nog wat anders. Dank! mvg,

Weer geweldige service.

Altijd zeer tevreden over de service en het werk wat geleverd word.

Zeer goede service

Zeer goed en vakundig Goedkoop evriendelijk personeel

Goede service, deskundig en betrouwbaar!

Ik heb hele goeie ervaringen met deze garage, goede service, deskundig en betrouwbaar: een aanrader!

Eerlijk en vriendelijk correcte afhandeling

Gewoon goed en uitstekende service

Tot de volgende keer.

Zeer vriendelijk, behulpzaam en snel. Aanrader!

Goede vertrouwbare garage!

Hier doe ik eigenlijk altijd mijn service en APK. Ik kom nooit met klachten weg, redelijke prijzen en goede service! Snel en duidelijk. Bellen altijd van te voren. Vriendelijke medewerkers!

Afspraken nagekomen en goed werk geleverd. Mercedes E uit 2006.

Altijd goed

Ik kom hier nu jaren en wordt altijd kundig en eerlijk geadviseerd.

Snelle service

Goede afspraken te maken digitaal. Goede prijs en snel klaar.

Eerlijke en goede betrouwbare service

Goede uitleg en snel geholpen met mijn airco probleem

Kon snel terecht voor spoeling bak

Geheel volgens afspraak. Goede ontvangst.

Wolfraamweg 5 7

8445PL Heerenveen