Prima service!

Vriendelijk personeel! Duidelijke afspraak. Het was mogelijk om een fiets te lenen. Dus prima!

Snel geholpen

Altijd weer top, mooie service!

Zie boven

Prima en duidelijke afhandeling van zaken

Prima afhandeling van zaken en duidelijkheid

Het gaat altijd goed

Geen nonsens

Top Garage

Makkelijk afspraak maken via website, terugkoppeling zeer prettig. Werkzaamheden professioneel en prijs redelijk. Personeel zeer vriendelijk. Kom hier al 3 jaar. Zeer tevreden.

Vlotte vakkundige service

Super geholpen, vlot, kundig en betaalbaar

Super service.

BMW gebracht voor spoelen automaat Plus nieuwe bougies en compressietest ivm problemen. Direct na compressietest werd ik gebeld dat de koppakking stuk is. Verdere werkzaamheden zijn niet uitgevoerd. ( wat een ander misschien wel gedaan had) . Keurig geregeld. Klasse dat het zo afgehandeld is

Eerlijke prijs

Eigenlijk niks aan te merken. 2e auto rijden we electrisch die is bij dit bedrijf voor de keuring geweest alles keurig afgehandeld. Nog gevraagd of hij een vloeistoffenbeurt had gehad want ik kon deze niet op de rekening terug vinden dit werd bevestigd. Zowel door het bedrijf als in de boord computer. We rijden als gezins auto een Toyota zit er aan te denken om deze volgend jaar ook bij dit bedrijf iheeren onderhoud te brengen.

Coulant!

Had APK afspraak, maar was het -ondanks reminder van agenda- vergeten. Gebeld en kon nog wel langskomen en auto vlot gekeurd. Fijne garage en heel fijn dat ze wat coulant waren!

Uitstekende serviceverlening

Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening.

Wij komen al jaren bij Jurjen Jonker, altijd goede service bij extra kosten of problemen word je altijd gebeld, eerlijk en betrouwbaar, heeft ons vaak uit de brand geholpen bij auto problemen en goede adviezen bii aanschaf van nieuwe auto's waar op te letten.

Vakwerk met grote K

Vriendelijk, professioneel en met een persoonlijke touch !

Topservice

Heel tevreden over Jurjen Jonker! Heel betrouwbaar, doet wat hij zegt en is duidelijk wat er wel en niet kan. Ontzettend prettige en zeer goede service!

Slechte communicatie

Uistekend

Weer prima geholpen! bedankt

Klantvriendelijk

Servicegericht

Vlot geholpen, afspraak is afspraak

Snel duidelijk betrouwbaar

Apk en vorige keer grote beurt, breng de auto hier voortaan heen duidelijk betrouwbaar vriendelijk

Zeer goed geholpen !

Komt afspraken na,kennis van zaken

Klantvriendelijk, kennis van zaken lekkere koffie

Top service

Altijd goed en snel geholpen

Prima geregeld

Top service Goede communicatie

Simpelweg prima.

Goed geholpen met advies. En een oliewissel.

Auto uitgelijnd volgens rapport

Indien mogelijk auto laten brengen per dagdeel, om 8 uur s’morgens gebracht, om 4 uur weer op kunnen halen, auto moest s’middags nog worden gebruikt, prijs was volgens telefonische opgave, correct bedrijf.

Wolfraamweg 5 7

8445PL Heerenveen