Laden reviews...
123 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken vooral het vriendelijke personeel, duidelijke communicatie en betrouwbare service. Klanten waarderen snelle service, eerlijke prijzen en vakmanschap. De garage wordt gezien als betrouwbaar voor regulier onderhoud en reparaties. Over het algemeen is de tevredenheid hoog en keren klanten terug.
Heel fijn dat er online een afspraak gemaakt kan worden. Er is altijd wel plek en zijn helder en duidelijk in hun communicatie.
29 June 2026
Puck
Heerenveen
Een van de weinige garages waar je terecht kunt voor het spoelen van je automatische versnellingsbak. Zit met het tarief aan de ondergrens.
25 June 2026
Alle
Makkinga
Al meerdere keren hier geweest, top garage, geven duidelijk van te voren een idee van de kosten en overleggen altijd! Erg tevreden over de reparaties en service. En goede prijs-kwaliteit.
20 June 2026
Kim
Heerenveen
Afspraken worden na gekomen. Er is netjes contact gelegd , wat er aan de auto moest gebeuren! Een een eerlijke prijs!
15 June 2026
Gosse
Joure
Auto moest voor de apk en er moest iets vervangen worden , kon gelijk dezelfde dag gerepareerd worden en we kunnen weer een jaartje vooruit met de nieuwe apk
13 June 2026
D
Gorredijk
Een echt serieus bedrijf en goed geholpen.
13 June 2026
Geert
Oudehaske
Vlotte service en goede afstemming over meerwerk.
12 June 2026
Harrie
MILDAM
Super geregeld
11 June 2026
Kevin
heerenveen
Top bedrijf met goede service
10 June 2026
Erwin
8 June 2026
Hilco
Sneek
Aardige gasten. Goeie service. Normaal. Zoals we dat in Friesland nog gewend zijn.
2 June 2026
Dave
Oudeschoot
Kleine beurt camper, plus klein mankement aan stoel verholpen.
1 June 2026
Grietje
Jubbega
Jurjen is flexibel en levert goed werk!
29 May 2026
Amber
Heerenveen
Ik ben goed geïnformeerd over de problemen met mijn auto en de kosten. Vriendelijk personeel.
27 May 2026
Sander
Heerenveen
Kom graag weer. Auto rijdt als nieuw
25 May 2026
Jesper
Heerenveen
Het maken van een afspraak was eenvoudig, en werd snel weer terug gebeld dat de APK klaar was. 5/5
22 May 2026
Jack
Vriendelijk personeel goede afspraken
17 May 2026
Foppe
Heerenveen
Komen afspraken na en zeer redelijk in de prijs
7 May 2026
Lenie
GRONINGEN
Ik ben er geweest 30 april met de e60,de achterlichten moesten worden ingeleerd het is netjes gedaan en ik kom binnenkort natuurlijk weer bij jullie!
5 May 2026
Sjoukje
Lippenhuizen
Vriendelijk personeel! Duidelijke afspraak. Het was mogelijk om een fiets te lenen. Dus prima!
26 April 2026
Zie boven
21 April 2026
Jos
Rottum
Prima afhandeling van zaken en duidelijkheid
21 April 2026
Gerard
Rotsterhaule
Geen nonsens
19 April 2026
TvA
Tjalleberd
Makkelijk afspraak maken via website, terugkoppeling zeer prettig. Werkzaamheden professioneel en prijs redelijk. Personeel zeer vriendelijk. Kom hier al 3 jaar. Zeer tevreden.
19 April 2026
Ruurd