Altijd behulpzaam en meedenkend
Altijd behulpzaam en meedenkend.
Karin Kooij
Laden reviews...
118 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 708 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
De reviews benadrukken vooral het vriendelijke personeel, duidelijke communicatie en betrouwbare service. Klanten waarderen snelle service, eerlijke prijzen en vakmanschap. De garage wordt gezien als betrouwbaar voor regulier onderhoud en reparaties. Over het algemeen is de tevredenheid hoog en keren klanten terug.
Altijd behulpzaam en meedenkend.
Karin Kooij
Heerenveen
Goed geholpen, uitstekende communicatie.
Monique
Heerenveen
Vriendelijke en snelle service. Ik was nieuwe klant en ze hebben me direct geholpen met storing in de auto door deze uit te lezen. En week erop al te maken. Bij brengen van de auto vooraf niet om leen fiets/ auto gevraagd. Gelijk goede fiets meegekregen en duidelijke communicatie over de kosten van de reparatie van de auto. Ik kom zeker terug
29 September 2026
W
Top! Zoals altijd!
28 September 2026
Andrew
Heerenveen
De ervaring was over het algemeen goed. Het maken van de afspraak ging snel en soepel. Een goede ervaring, ik zou het zeker aanraden.
25 September 2026
FIRAS
Betrouwbaar en eerlijk
25 September 2026
Rein
Steenwijk
Zoals vorig jaar vandaag mijn auto weer voor apk keuring gebracht bij de garage Bosch Jurjen Jonker. Een ruime werkplaats met de mogelijkheid om meerdere autos te repareren Mocht ik afwachten met een kop kofie Binnen een uur was de auto al klaar met een nieuwe apk, met een kleine reparatie Nogmaals bedankt voor ik ben heel blij mee Een top garage met top personeel Veel succes verder
24 September 2026
Alen
Steenwijk
Een top garage! Altijd het eerlijke verhaal, kundig advies en vlotte communicatie!
22 September 2026
Jan Ype
Heerenveen
Vandaag met de auto naar Jurjen Jonker omdat de ruitenwissers niet meer doen wat ze moeten doen. Ze halen ter plekke de juiste wissers op bij hun leverancier en zetten deze er ook direct op, geen afspraak nodig hiervoor. Helemaal top, hier gaat mijn auto ook voor onderhoud heen omdat ik de dealer helemaal zat ben.
21 September 2026
Erik
Prima vertrouwd adress
21 September 2026
Lijkle
Heerenveen
Goede leenfietsen met versnellingen. Apk keuring prima uitgevoerd.
11 September 2026
Christine
Heerenveen
Automaat gespoeld en olie vervangen alles werkt weer perfekt
11 September 2026
Robert Jorritsma
Haringen
Auto voor laten keuren en kleine beurt gehad Auto geen gebreken dus gelijk goed gekeurd. Van te voren prijsopgave gekregen , en binnen die opgave gebleven.
8 September 2026
Klasina van Etten-Woudstra
GERSLOOT
Auto voor de APK gebracht, keurig gebeld toen hij weer klaar was. Hierdoor zeer tevreden
7 September 2026
Arjen
7 September 2026
Monique
Heerenveen
Was weer een super snelle top service van autoservice jonker
1 September 2026
Nij beets
25 August 2026
A Akkerman
Heerenveen
Super goede en snelle service tegen een zeer fatsoenlijke prijs
25 August 2026
K
J
Altijd dezelfde goed snelle service, Geen verassingen!
21 August 2026
Ton van den Hoven
Heerenveen
Snel vakkundig vriendelijk en niet duur.
20 August 2026
G kouwenhoven scholten
Heerenveen
Doen wat nodig is en niet meer dan dat.
Jannie veenstra
Heerenveen
AC gevuld, goede prijs en gelijktijdig de accu ingeleerd.
Mary
Amsterdam