Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Vriendelijke en professionele service en een lekker kopje koffie. Een echte aanrader.
12 May 2023
hilbert-harm klaster
Altijd super service.
23 December 2021
Diana Heijnen
Nieuw-Dordrecht
Ik had hulp nodig met de auto, 1 belletje en het was geregeld. Eerlijk advies en top service. Iemand waar ik mijn auto aan toevertrouw!
5 March 2021
Paul
Emmen
Ik heb all season banden gekocht en laten monteren voor mijn Citroën. Ik ben zeer tevreden met zowel de prijs, snelheid, kwaliteit en bejegening. Zijn garage en gereedschappen zijn altijd erg netjes en verzorgd. Bij diagnose/opnemen schade krijg je eerlijk advies met daarin je opties. Bij grotere klussen maakt hij vaak foto's en krijg je uitleg wat er is gedaan en waarom. Aanrader dus!
10 December 2020
Stefanie
Dronten
Ik ben erg positief over meneer Buitendijk. Ik heb zelf een Volvo S60 en een Citroën C3 en laat al mijn reparaties hier uitvoeren. *Hij kan je veel vertellen over wat hij doet en waarom. *Hij maakt soms foto's waarin je ziet wat er gebeurt en waarom. *Hij is eerlijk over wat wel of niet moet gebeuren. *Werkplaats is netjes en professioneel. Ricardo uit Emmen
26 March 2020
Ricardo
Emmen
Altijd meedenkend, kundig en prettig in de omgang. Wij zijn zeer tevreden.
17 December 2019
Els
Emmen
Word altijd erg goed geholpen. Kan ook direct langs komen zodra ik een probleem met mijn auto heb.. En dan word er direct naar gekeken en het probleem verholpen.
28 February 2019
Desiree Tap
Emmen
Peter Buitendijk levert al jarenlang een professionele en betrouwbare service. Hij is kundig en heeft kennis van zaken, voert uitsluitend noodzakelijke reparaties uit en bespreekt deze van tevoren, zodat je als klant precies weet waar je aan toe bent. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
27 February 2019
anoniem
Ik kan Bedrijf Buitendijk zonder meer aanbevelen : deskundigheid, klant-betrokkenheid en service staan er garant voor continue auto-mobiliteit
26 February 2019
Marie-José Strijbosch
Oldenzaal
15 April 2018
Priscilla Kraak
Stadskanaal
Zeer betrouwbaar, eerlijk en professioneel. Iemand die zelf ook echt houdt van auto\'s. Ook geeft hij goede uitleg en eventueel ook foto\'s.
6 April 2018
Ricardo de Graaf
Emmen
Uitermate positieve ervaring, Peter heeft mij goed geadviseerd en heeft een zeer brede technische kennis van auto\'s. Doet net dat beetje extra en ik ben blij van ik mijn eerste auto bij hem heb gekocht.
27 January 2018
Mats Veltkamp
Wierden
Zeer vriendelijk ontvangst en efficiënte en snelle service. Alles wordt netjes uitgelegd en als er iets van de auto uit de toon valt wordt dit ook vertelt. Als ik vragen had dan werden deze netjes beantwoord mits hier geen kennis van was dan werd dat ook eerlijk vertelt. Geen sluwe verkopers praatjes maar gewoon eerlijke service. Goede adviezen gekregen i.v.m. de reparaties die ik zelf kan uitvoeren. Er wordt je niets opgedrongen en reparaties worden pas gedaan als je dat zelf aangeeft. Kortom een betrouwbare en zeer deskundige service.
28 November 2016
Tommy Huliselan
Oldebroek
Dit is een betrouwbare en vriendelijke garage, waar de eigenaar verstand van zaken heeft. Beide auto\'s worden professioneel onderhouden, reparaties worden vooraf besproken en toegelicht en te vervangen onderdelen worden getoond, waarbij uitleg wordt gegeven waarom de vervanging nodig is. De prijs/kwaliteitverhouding is eerlijk. Een professionele garage, in alle opzichten.
20 November 2016
Mirjam F.
Emmen
Uitstekende ervaring. Bij reparaties is duidelijk wat er gedaan is. Afspraken worden nagekomen, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Zeer goed!.
10 November 2016
Roelof J D Bryan
Emmen
Prima service, vriendelijk geholpen, Goed advies en verstand van zaken.
14 October 2016
Geert Zuidema
Wildervank
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.
30 August 2016
Mark Supheert
Emmer Compascuum
26 August 2016
Jan kempe
Erica
Rowena Hemel
Klazienaveen
Correct en zakelijk nooit zonder vervangend vervoer
Tbe
Emmen
Correct conform afspraak, en achteraf geen verrassingen
A Moes
Weerdinge
Marcel
3 December 2014
roelof jd bryan
emmen
Zeer goede service, snel en vriendelijk. Altijd wordt alles duidelijk uitgelegd.
1 December 2014
Verboom
Deskundig, meedenkend, vriendelijk en laat altijd keurig zien met foto\'s of onderdelen wat er vervangen is en dat dit echt nodig was en we merken hier altijd de verbetering van. Auto inmiddels 3 jaar in onderhoud bij Buitendijk.
20 June 2014
Bjorn Kremer