leuk bedrijf altijd vriendelijk en staan altijd voor je klaar.
UItstekend. Ik ben goed geinformeerd voordat zij onderdelen hebben vervangen en algemeen keurig geholpen.
Kwaliteit, eerlijk en servicegericht
Zoals altijd uitstekend!
gewoon een prima bedrijf waar afspraak afspraak is en altijd een juiste indicatie vooraf !
Een betrouwbaar bedrijf met gedreven personeel en altijd tijd voor een gezellig babbeltje of indien nodig een goed en persoonlijk advies.
Altijd goed!
zeer goede ervaring.
Heel klantvriendelijk allemaal
zeer klant vriendelijk
Betrouwbare, snelle service. Klantvriendelijk en oplossingsgericht.
Heel fijn bedrijf met snelle hulp
goede en klantvriendelijke service, bijna) alles kan
Zeer tevreden,nette garage vriendelijk personeel en ze maken nog de tijd voor je,en de koffie staat altijd klaar voor je
zeer goed
Simon en zijn kornuiten zijn een prima team.
Fantastische garage, onwijs Klantvriendelijk en super service!
Ik ben heel erg tevreden over Roubos Auto\'s! Vriendelijk personeel en hele goede service. Denken met de klant mee, voor kleine storingen tussendoor nooit een probleem om even binnen te lopen. Inmiddels al een paar jaar vaste klant en krijg netjes een leenaut mee als de auto binnen staat. Echt topgarage!