Recentelijk heb ik een gebruikte Citroen Jumpy bij Rene Roubos gekocht en ben zeer vriendelijk geholpen. Prima service ! Alle punten opgelost zoals afgesproken .
Erg prettig autobedrijf, word altijd vriendelijk en vakkundig geholpen. Woon zelf in Arnhem maar neem de extra km\'s voor lief omdat ik alleen maar positieve ervaringen heb zowel bij de aanschaf alsmede bij het reguliere onderhoud aan de auto.
Top bedrijf in alle opzichte
gewoon zeer goed, zoals gewoonlijk.
Heel goed en vakkundig en klant vriendelijk
Altijd vriendelijk en de koffie staat er ook altijd klaar.Top simon en zijn kornuiten.
Een uitstekende service en zeer klantvriendelijk.
Prima service. Gratis vervangend vervoer en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader!
Als er snel iets moet gebeuren ben je bij roubos aan het goede adres men gaat direct over tot actie klasse!!!
Bedrijf met eerlijke prijzen. Geen verborgen kosten en nette afhandeling. Snel en correct. Aan te bevelen!
uiterst vriendelijke omgang met de klanten geen lange wachttijden om een onderhoudsbeurt te plannen. vakkundig werk, en heel attent kreeg ik de auto gewassen terug.