zeer tevreden
zeer goed
Tot heden toe tevreden,zorg dat het zo blijft
zeer goede service maken altijd even tijd om te helpen weten waar ze over praten
Vriendelijk, behulpzaam en kwalitatief goed.
zeer goed denken mee en doen wat ze beloven .
Onderhoud van Jaguar, Mini en Jeep Wrangler
Zonder meer heel prettig. Werken met deskundig personeel, vlot en klantvriendelijk. Ook buiten het vaktechnische om staan deze mensen altijd klaar, vriendelijk woord, koffie enz. Een absolute aanrdader!!!!
Auto weg gebracht voor APK. Ik heb nu niet het gevoel gekregen dat er allerlei dingen vervangen zijn die niet nodig waren.
service gericht, klantvriendelijk en klantgericht. Ondanks dat ik nog niet zolang in deze garage komt,staat service naar de klant toe hoog in het vaandel.
Geweldige service, wordt nooit moeilijk gedaan, snelle afhandeling en mee denken naar beste oplossing.
Super service!! Zelfs als nieuwe klant kreeg ik zo maar een leenauto mee en werd het vervelende probleem aan mijn auto opgelost, zeker de moeite waard om hier voor naar Dussen te rijden vanuit mijn woonplaats Raamsdonksveer.
geen wachttijden, snelle service tegen een zeer acceptabele prijs
Ben nu een paar keer bij dit bedrijf geweest en mijn ervaring daarbij was positief.
Mooie tweede hands wagen gekocht bij dit bedrijf. Na 2 weken terug geweest om nog wat dingen na te laten kijken en te repareren. Werd direct opgepakt en allemaal netjes onder de garantie gezet. Eerste schade toen ook al gereden en ook hier werd gezocht naar een goede oplossing.
snelle service altijd vriendelijk ze weten waarover ze praten de prijs is niet duur maken altijd tijd om te kijken en of te helpen
Prettig in de omgang, goede deal kunnen sluiten, dit geld voor beide partijen. goed prijs kwaliteit verhouding, vakkundug. transperant over zaken mbt het aan te kopen voertuig. eerlijk en goed bedrijf zonder gezeur, geen mierenneukers.
Ik net een auto heb aangeschaft en ik een vertrouwd en eerlijk gevoel kreeg bij dit bedrijf. Wij hebben ook een goede deal gemaakt dus ik ben dik tevreden!!!