Zeer flexibele organisatie door ook niet klanten direct te helpen aan vervangend vervoer en storing aan versnellingsbak binnen een dag correct op te lossen.
zeer klantvriendelijk
Goede ervaring
Hoi, half uur werk om einddemper te vervangen en een vol uur op de rekening.
Goede afspraken, correcte afwerking
Altijd goede service en correcte omgang met de klant. Bij Roubos auto\'s heeft het woord service daadwerkelijk een betekenis. Prettig persoonlijk contact en altijd een goede oplossing.
Vriendelijke behandeling. Grondig nagezien op gebreken. Gratis APK
Onze nieuwe C5 Tourer net 1 week in ons bezit, toen het elektrische linkerraam kapot ging. Kabel van de hefunit was kapot. Konden direct terugkomen naar Roubos en een nieuwe complete unit werd besteld en gemonteerd. Duurde alles bij elkaar slechts 1 1/2 dag dat we de C5 kwijt waren. Kregen een leenauto mee, omdat we vanuit Oss moesten komen. Complimenten voor zowel de aflevering als de snelle service! Bij aflevering waren alle afspraken door Roubos perfect nagekomen. Hulde. Hopelijk blijft het bij dit voorval.
prima bedrijf met vlotte service gratis apk is uniek
Erg vriendelijk. geen achteraf prijzen...what you see is what you get mentaliteit. goede service en verantwoordelijkheids gevoel voor hun producten. een garage waar je nou niet het gevoel krijgt dat je toch iets mist, waar je nou niet een vreemd gevoel bekruipt dat er iets niet in de haak zit. ondanksde afstand de moeite waard om er je auto terug te brengen.
Goede service! Staan meteen voor je klaar!!