Superservice! Bij problemen snel geholpen met een lekker bakje koffie/thee en een gezellig praatje! Zijn al jaren trouwe klant!
Laagdrempeling en informeel correct
van af het eerste moment dat ik daar als klant kom is de ontvangst en de behandeling vriendelijk en goed service is uitstekend en het personeel zeer deskundig en secuur
auto gekocht
Je wordt er met open armen ontvangen en koffie helemaal top! Had een trilling in de auto en na een belletje kon ik langs komen en werd het meteen opgelost. Ga zo door met deze service. Dank U!
APK , grote / kleine beurt auto en voor onverwachte storingen altijd paraat.
Prima, zoals altijd; vriendelijk, behulpzaam en correct geholpen. Auto altijd netjes gewassen terug.
Dit keer langs geweest voor een APK en beurt van onze Laguna. Wederom was de service top, gratis leenauto mee en auto snel weer klaar. Alles naar wens afgehandeld en de auto kan er weer tegenaan. En dat alles ook nog eens voor een zeer goede prijs!
goede en fijne service en altijd snel geholpen
prima familiebedrijf je wordt er heel persoonlijk geholpen.