Erg fijne ervaringen. Worden altijd snel en goed geholpen bij storingen en APK worden ook snel zonder poespas afgehandeld.
Prima auto-bedrijf. Hebben reparatie aan mijn mini gedaan, nieuwe distributieketting. Goede service/reparatie/prijs. En geen poespas, gewoon recht door zee en vriendelijk.
mijn auto moest apk gekeurd worden, hier kon ik ter plaatse opwachten en binnen 30 minuten was ik weer op weg met mijn goed gekeurde auto. En er waren geen kosten aan verbonden. Dat noem ik service
mooi brabant bedrijf met hoog service gehalte, niks is te gek!
Ik heb een goede ervaring opgedaan met Roubos garage in Dussen.
Super vriendelijk, beleefd en behulpzaam. Dit ben ik - na twintig jaar in VW garages te zijn gekomen - nog niet tegengekomen.
Altijd van harte welkom! Je wordt met je voornaam aan gesproken. Niet formeel. Heel prettige mensen. Het draait om de klant en niet alleen om geld verdienen. Ik heb het bedrijf ook bij mijn collega\'s aan bevolen. Eerlijk en oprecht. Gewoon het beste bedrijf wat ik ooit heb mee gemaakt! En ik zal bij deze mensen altijd terug komen.
Goede service, primaire beschikbaar. Als er onverwachte reparaties zijn altijd eerst contact.
Ik heb heel goede ervaring met dit bedrijf. Toen men zelfs in Nijmegen in verschillende garages mijn wagen niet konden maken, kon Roubos garage dit wel en ook nog eens heel goed! Ze zijn vriendelijk en hebben vakmanschap, wat wil een klant nog meer?!