Perfecte service voor een betaalbare prijs
Deskundig, vriendelijk en behulpzaam. waarbij de prijs ook altijd goed is.
Klant vriendelijk, en zeer attent staan altijd klaar, en als het nodig is. Een leen auto mee
Vakkundig familiebedrijf , met oog voor detail . Klantvriendelijk en ontspannen sfeer.
Wij zijn blij met de wijze waarop roubos de service verleent.
zeer goed
Staan altijd voor je klaar en zoeken een oplossing. Gratis leenauto en na reparatie altijd je auto gewassen terug
Veel waardering voor Roubos Auto\'s BV Kwam met de vraag of de banden nog voldoende profiel hadden voor de APK keuring en werd direct geholpen voor de keuring die akkoord was. Supper!!!!
Een heel prettig bedrijf waar ik graag kom als er problemen met de auto zijn en voor onderhoud/APK. Je word er prettig en geholpen en iedereen kent je daar omdat ze een goede band opbouwen met hun klanten.
Wederom snelle en vakkundige service. TOP!
Eerlijk en open bedrijf met een echt hart en passie voor de klant. Fijn dat zulke bedrijven nog bestaan!