Bijzonder vriendelijk en toegangkelijk met een deskundige kijk op zaken en een eerlijke prijs kwaliteitsverhouding... Een betrouwbaar adres...!
Goed bedrijf. Degelijk, deskundig en zeer klantvriendelijk
Prima. Helder in communicatie, denken met je mee en lopen net iets harder voor je
Maarten en zjn collega\'s vormen een klantgericht maar vooral professioneel bedrijf.
Vakmensen en bovendien erg prettig in de communicatie en goed meedenkend met wat de klant wij.
Tot nu toe positieve ervaringen met dit bedrijf. Schrok deze keer wel een beetje van het eindbedrag van deze servicebeurt
Prima! Gastvrij
Goed en netjes
Helemaal top. Aan het eind van de dag nog even doortrekken om de remmen rondom te reviseren, daar wordt ik echt blij van.
Goede service, je kan snel een afspraak plannen, goede haal en breng service 😃
Zeer vakkundig en klantvriendelijk autobedrijf. Expertise voor alle merken. Uitstekende service.
Goed, vriendelijk personeel. Bij twijfel wordt je vriendelijk.
Correct , behulpzaam en goede service.
Perfecte service en afhandeling van onze storing
Top Bedrijf vriendelijke mensen goed werk