Top!!
Ben door Rini Koekoek heel vriendelijk onthaald bij het bekijken van een auto. Attendeerde mij op lichte schade die hij zou oplossen als ik de auto zou kopen. Na de koop op de hoogte gehouden van de status van onderhoud tot aan aflever klaar moment. Prima service.
goede ontvangst,klantvriendelijk, duidelijke uiteg van de auto.
Perfecte service!
Uitstekende service met deskundig advies, ontvangst is uitermate vriendlijk en ontspannen
Super! Korte lijntjes, vriendelijke medewerkers.
Vriendelijk personeel, uitstekende service
Snel, accuraat en doortastend! Aanrader!
Behulpzaam en betrouwbaar
Eerlijk over mankementen aan een auto, geeft goede adviezen. Denkt ook mee in kosten, mogelijkheden om deze zo laag mogelijk te houden. Snelle hulp als dit nodig is.
Heel leuk bedrijf ,goede service en altijd vriendelijk.aan te bevelen 👍👍
Zoals altijd prima geregeld. Uitstekende service en zeer klantvriendelijk.
Prettig en eerlijk bedrijf.
Mijn oude cuore rijdt weer als nieuw! De APK was aanleiding tot een forse reparatie aan de veerschotels achter. Dit is bijzonder netjes gebeurd. Ik heb het resultaat zelf kunnen beoordelen voordat alles weer gemonteerd werd. Mooi werk, knap gedaan.
Super Autoservice ! Altijd op tijd auto is klaar :)
Super vriendelijk en vakundig bedrijf. Onze Audi loopt na twee storingen weer als een zonnetje. Bedankt!
Helemaal goed! Snelle service. Leuk dat je via Ideal kan betalen.