Beter communiceren onderling!!!!!

Zie bovenstaande regel

Superleuk bedrijf met enthousiaste mensen. Onze auto werd nog snel even gewassen zodat we deze brandschoon mee konden nemen!

Erg prettig, vriendelijk, behulpzaam en alle tijd om de auto te bekijken.

Ik kreeg binnen in een koele ruimte eerst alle tijd om de auto te bekijken en de boekjes door te nemen. Daarna een proefrit kunnen maken. Na terugkomst een kopje cappuccino om eea te bespreken, oa qua inruil en evt. vragen/opmerkingen/beschadigingen etc. Erg prettig en vriendelijk gesprek, we zijn er uiteindelijk uitgekomen. Scherpe prijzen en zeer reële inruilprijs. Ben zeer tevreden.

Niks op aan te merken!

Al jaren klant met twee auto’s en zoals altijd een prima service.

Kwaliteit okay

Jammer dat er voor de leenauto kosten berekend worden terwijl de afspraak voor de apk was er op wachten maar de monteur op de afgesproken tijd niet aanwezig was en daarna de materialen niet meteen beschikbaar waren, we dachten dat het service was. Leenauto onnodig 2 nachten voor de deur gestaan.

Goeie service!

Denken mee en zijn vriendelijk!

Snelle oplossing en snelle service.

Het probleem was snel opgelost en ik ben goed geholpen door het vriendelijke personeel.

Fijne service

Goede service, ik kom zeker terug.

Top service, met geweldige mensen!

Top service, met geweldige mensen!

Duidelijk en helder

Telefonisch keurige communicatie. Transparant wat er aan de hand was met de auto. Ik wist precies wat de kosten waren en gaven mij meer mogelijkheden waar ik een goeie keuze uit kon maken. Mijn complimenten voor de klantvriendelijkheid en het afleveren van een betrouwbare auto

Auto gebracht voor onderhoud duidelijke communicatie over wat er gebeurt. En prima service.

Super en Behulpzaam

Wat een super bedrijf. Zijn heel behulpzaam en kennen de wereld Export. Heb mijn netwerk weer uitgebreid. Dank je wel Koekoek Automotive.

Goed geholpen

Gewoon super!

Gewoon super service! Denken met je mee en altijd wel een oplossing te vinden! Oh en lekkere koffie!

Zoals altijd, goed geregeld!

Prima service en zeer klantvriendelijk.

Goede, duidelijke service

Mijn auto had problemen met de elektriciteit. Na een paar dagen stil staan kon de auto niet meer starten. Eén telefoontje en na mijn werktijd kon ik m'n auto langsbrengen en de volgende dag kon ik hem weer ophalen, met het probleem gefixt. Snel, duidelijk en een goede service!

Goed over leg mogelijk

Ik had een schrikbarend hoge offerte, maar we konden daar goed over overleggen wat wel en wat niet echt direct nodig was of wat ik zelf kon doen.

afspraak maken, bericht ontvangen wanneer het klaar is

afspraak maken, bericht ontvangen wanneer het klaar is

Super service met kennis van zaken.

Weten wat je verkoopt. Daar waar de klant nog koning is. Daar waar vakmensen voor je klaar staan. Al jaren tevreden klant.....

Goede service, betrouwbare dealer

Occasion aangeschaft, zeer tevreden en zeer goede service achteraf

Voortreffelijke vraag en antwoord voor een acceptabele prijs.

Enige puntje van kritiek zou kunnen zijn dat de onderhandelingen plaatsvinden in een gemeenschappelijke ruimte. Dat voelt dan niet vrij want er zitten andere klanten mee te luisteren.

goede en snelle service en alles in overleg

word altijd gebeld wat de kosten zijn en wat er moet gebeuren.

Geweldig bedrijf, vriendelijk, behulpzaam.

Altijd behulpzaam. Gewoon een eerlijk bedrijf.

Niet aan de verwachtingen voldaan.

Onduidelijkheid over leenauto en brandstof/km-vergoeding. Toch dingen proberen te repareren die vlgs mij niet persé nodig waren. Remmen piepen nog tseeds, niets aan gedaan of niets van gezegd dat het niet te verhelpen zou zij.

goede service, goed behandeld

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK