Klantvriendelijk en uitstekend geholpen,

Snelle en goede service. Vakkundige monteurs.

tegenvallende rekening

mijn auto verbruikt op dit moment teveel ipv 1 op 15/16 nu 1 op 11/12. heb afgelopen week afgetankt en nu zullen we zien wat het gevolg is. Maar al met al kon ik dit beter niet de reparatie laten doen ivm de hoogte van de prijs en het is afwachten hoe het zal verlopen. Ik denk dat het weggegooid geld is, Dus een giga tegenvaller.

Klantgericht en vriendelijk.

Super tevreden ;)

Prima geregeld

Auto voor grote beurt gedaan.

Top ervaring prima autobedrijf

Proefrit gedaan paar op en aanmerkingen op de auto, na prettig overleg punten op papier gezet bij aflevering alles verholpen zeer goed en vakkundig autobedrijf.

Prima en vlot geholpen.

Oorzaak probleem snel gevonden. Nog diezelfde dag opgelost. Erg blij mee.

Net bedrijf met ervaring zeer gespecialiseerd en super klantvriendelijk

Snelle en goede service een ervaren bedrijf die goed voor de auto en klant is. Zeer klant ge4richt kan het niet anders omschrijven als een TOP bedrijf

Goede garage goede mensen

Goed in oplossend denken ben super geholpen

Uiteindelijk alles naar wens

Half sterretje aftrek, waren de bougies vergeten maar heel snel en correct opgelost. Goede service en vakmanschap. Volgende keer weer.

Hele goede en nette service!

Audi A6 gekocht in nette staat. Zeer netjes geholpen door Rini Koekoek. Bedankt!

Doeltreffend

Prettige en vlotte afhandeling zoals gewoonlijk. De reparatieaanname was heel vriendelijk en accuraat.

Prima verzorgde service en nette prijzen qua inruil/verkoop

Auto gekocht bij marten, bij twijfel distributie snaar heeft hij direct een nieuwe laten plaatsen zodat we voorlopig veilige en onbezorgde km kunnen maken. Verder geen poespas maar eerlijk verhaal. Zeker de moeite waard om te kijken. als je een auto zoekt.

top

zeer tevreden, afspraak was zo gemaakt, vooraf een prijsafspraak gemaakt, nette werkplaats en vriendelijk en vakkundig personeel

Top geweldige service zeer goed bevallen

Samengevat: - Eerlijk - Transparant - De klant staat op 1 - Draait er niet om heen - Betrokken - Kundig Mijn verhaal: Via internet zag ik een auto staan die beter paste bij onze gewijzigde gezinssituatie. Ik kende Marten Koekkoek niet en het zat ook zeker niet in de buurt. Maar contact was prettig en de auto beviel goed. Dit vond ik kenmerkend voor alles in het bedrijf. Ik kreeg het gevoel dat zij graag wilden dat ik met een goede auto naar huis ging. Dit waardeer ik enorm! Daardoor kijk ik bij een volgende auto zeker of er een occasion bij Marten Koekkoek Auto's staat. De transparantie ondervond ik al toen ik voor het eerst langs kwam om naar de auto te kijken. We gingen met elkaar in gesprek. Ik vertelde mijn verhaal over de auto en Marten vertelde eerlijk wat hij er voor kon geven. Geen lange verhalen, geen verkooppraatjes, geen strakke pakken, geen dure panden...gewoon EERLIJK én RECHT DOOR ZEE! Achteraf las ik de missie op hun website. Deze klopt helemaal! Ik kocht een nette, complete auto voor een eerlijke prijs. Wellicht tot een volgende auto! Nogmaals ontzettend bedankt voor de service! Aanbevelen?Ja 30-05-2021 Naser Hengelo (OV)

Goede diagnose, snelle service, prettig contact.

Al jaren ben ik klant. Prettige gararge en vriendelijke mensen die deskundig zijn. Staat altijd een goede leenauto of fiets klaar.

Professioneel, persoonlijk en klantvriendelijk!

Super vriendelijk, netjes.

Een zeer goede service. Alles wordt goed doorgenomen met je . b.v. onderhoud historie. De auto wordt super schoon en fris afgeleverd

Prima service, fijne communicatie

Prima garage, fijne communicatie, goed overzicht kosten, eventueel eerst offerte voor grotere zaken.

Prima service en altijd snelle reactie

Prima garage

Hele goeie service, doelgericht en er is precies gedaan wat ik gevraagd had. Ik had m’n bus zoals afgesproken dezelfde dag nog terug.

Goede service.

Goed op de hoogte gehouden tijdens de reparatie.

Zeer goed en betrouwbaar bedrijf

Doen wat ze zeggen.

Goede service.

Prima. Fijn personeel.

Vriendelijke ontvangst en zowel van monteur als receptie

Heb bij Autoservice Koekoek alle vertrouwen dat de auto goed wordt onderhouden!

Lindberghstraat 11

7903BM Hoogeveen