Tot nu toe steeds goede ervaringen met dit bedrijf. De laatste factuur aangaande APK/onderhoud vond ik echter wel wat aan de hoge kant.
Zeer correct bedrijf, komt zijn afspraken na. Zeker aanrader!
Dit bedrijf weet wat ze doen. En de service en onderhoud is goed
Hebben zeer snel tijdvrij gemaakt om mijn motorblok te vervangen. Ondanks meerdere dingetjes geweldig opgelost !! Zeer goede service ondervonden !! Zeer tevreden !!
Eerste automatische bak spoeling gaf geen verbetering bij schakelen.Dit werd in tweede instantie op een bevredigend manier opgelost.
Goede service, flexibel en denken met je mee!
Zeer tevreden. Heldere communicatie en houden je goed op de hoogte (overleggen) over eventuele reparaties en de daarbij behorende kosten.
Goede en vriendelijke geholpen. En een prima service
Zeldzaam perfecte service, met humor ! Grote klasse. Ga zo door!! Anco Groote
Zeer positieve ervaringen met deze garage. Reeds jaren lang een betrouwbaar adres. Deze mensen staan altijd klaar, Je wordt correct geholpen, gaan door met zoeken naar storingen en lossen het probleem altijd op, ook als het tegen zit. Heb de auto\'s hier al jaren in onderhoud een aanrader Vakkundige medewerkers n dikke duim
Zeer vriendelijk en prettig personeel.