Goede service en voelt vertrouwd.
Ja, als ik beoordelen mag, komt er natuurlijk uit dat het niet prettig is dat wanneer je de auto weer op komt halen er een probleem is die er voortijds niet was en waardoor de auto moet blijven staan. Jammer.
Prettige medewerkers die snel voor je klaar staan. Deskundig en eerlijk advies wordt gegeven.
zeer goed leuke mensen goede service
Ik heb van de week bij garage Koekoek een vw Passat gekocht. Een mooi bedrijf met eerlijke mensen die met je meedenken. De Passat ziet er gezien zijn leeftijd en km stand er nog super uit. Ook qua onderhoud was de Passat mooi op schema, zonder mitsen en maren. Niet onbelangrijk de prijs, veel vergeleken en bekeken, is gewoon super netjes!
Prima geholpen.Ben zeer tevreden.
vroeger met Saab 9.3 TDI en nu met Audi A6 TDI warenen zijn de ervaringen positief; correcte en deskundige service. klantvriendelijk en gunstige tarieven; goede uitstraling
Aangename kennismaking, keurige en kundige service, nette werkplaats.
Ben vriendelijk en correct ontvangen. Reparatie is na tevredenheid uitgevoerd.
het is een betrouwbare garage met vak mensen aan het werk en super service.
prima bedrijf.Denken mee en regelen het
Prima garage met een uitstekende service!
Klantvriendelijk, waarbij je je als klant bijna als gast voelt! Uitleg is duidelijk, waarbij je al snel een inzicht krijgen wat ze hebben gedaan! Uitstekende service!
Zie onderstaande beoordeling.
Goede garage - geen problemen.
Vriendelijk personeel en altijd behulpzaam met alles en zoeken voor een oplossing
Deskundig & klantvriendelijk, nette werkplaats