Maarten koekoek is een goed bedrijf afspraak is afspraak op alle vlaken
De service was boven verwachting! Vriendelijk en klantgerichte medewerkers die meer doen dan wat je in eerste instantie gewend bent en met de klant meedenken. Naast het vervangen van de distributieriem en waterpomp wat al voordeliger is dan bij de dealer ook de multiriem vervangen voor dezelfde afgesproken prijs. Top!!!
Goed bedrijf, vakkundige medewerkers en uitstekende service
Een Polo aangeschaft. Twee dagen later bleek er rook onder de motorkap vandaan te komen, mochten direct terugkomen. Het viel allemaal mee gelukkig, maar super en vooral snel opgelost! Komen zeker weer bij jullie terug!
We zijn erg netjes geholpen en te woord gestaan. Super tevreden.
Goed ontvangst. Toiletruimte klant. Netjes en schoon lijkende werkplaats. Vriendelijk, ontspannen en behulpzaam. Mogelijkheid lesauto. Beide auto\'s voelen weer als nieuw.
Heb goede ervaring snelle service
Prima contact, goede service! Fijn bedrijf!
Super geregeld allemaal!!! Super blij met haal en brengservice! Ga ik zeker vaker gebruik van maken.
Prima service!
Zeer goed. Heel betrouwbaar en eerlijk advies
Prima ervaring. Wat er is afgesproken werd ook nagekomen.
een bedrijf waar je direct je thuis voelt ,schoon ,beleefd ,en hulpvaardig klant {mens} is bij hun waar het om draait TOPPIE
In november prachtige mercedes slk ingeruild bij koekoek automotive, dit voorjaar zoektocht gestart naar mercedes A klasse en de opdracht helemaal naar wens vervult. Dus alweer tevreden.
aanschaf en inruil auto
Kwam daar via een vriend moest een hele goeie zijn ,vergeet het.De eerste 4 jaar ging redelijk goed tot 2013 toen was het mis heb de auto elke 14 dagen een dag of meer kwijt geweest van Januari tot December,hij wist toen in een keer niets meer van de auto.De nieuwe afstelling van mijn auto is dit. Trillingen in de motor en chasie stuur pedalen vebruik ging van 1 op 17 naar 1 op 10 en de auto liep 10 km langzamer 130 gps is 140 km teller auto.Zelf andere garages willen het niet herstellen o.a toyota ruyne en Garage Elco afstelling auto radio doorgebrand en accu elke dag afkoppelen laatste is verholpen door een andere garage. Als hij je niet meer wil hebben zonder aan toonbare reden heb je een probleem rij nu 5 jaar in deze auto met zeer veel last van mijn benen door de trillingen kan mijn werk er niet meer door doen.Voor een proef rit in de auto ben je van harte WELKOM.