perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed persoonlijk kontakt, eerlijke adviezen, eerlijke prijzen, prima after-sales, ... Niets verkeerds aan !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn youngtimer in consignatie door Marcel laten verkopen, binnen 2 weken gepiept voor prima prijs. Transparant en betrouwbaar, kortom een prettige ervaring.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Star Gallery heeft prachtige youngtimers\r\nMarcel is deskundig, servicegericht en bijzonder flexibel\r\nIk heb er nu 3 auto\'s gekocht in totaal, maar zeker niet de laatste

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf uitstekend , eerlijk en klantvriendelijk
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een bedrijf zoals je het graag ziet: met hart voor het product dat ze verkopen en hart voor de klant. Eerlijk handel, deskundig en prettig om mee te handelen. Top.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een \"hart en ziel\" bedrijf. Dat zegt genoeg.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi bedrijf met schitterende auto. Ondanks dat ik voor een inruiler kwam werd ik gastvrij en vriendelijk ontvangen. Ik kreeg ruim de tijd voor het bekijken van de auto en een uitgebreide proefrit.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beste Marcel,\r\n\r\nHet wordt bijna een saai verhaal, maar inmiddels verplaats ik mij alweer 3 jaar langs \'s heren wegen met de W140 S-Klasse, 500 SEL, ook bekend als \"gouden koets\", of -duidelijk minder respectvol- de \"groenteboeren-Benz\".\r\nIn weer en wind, met sneeuw en ijs, in binnen- en buitenland de kilometers glijden veilig, comfortabel en met buitengewoon veel plezier onder mij vandaan. \r\nTellerstand? op een haar na 330.000 kilometer... de ontstekingsissues van de M119 motor zijn de liefhebbers inmiddels wel bekend... belangrijkste advies.. check het forum en de specialisten... en dat zijn niet noodzakelijkerwijs de Mercedes merkdealers. \r\nOok ik had dit jaar last van de nodige spanning rond ee ontsteking, om precies te zijn: Boven de 4.000 toeren -dan-deed-ie-raar- in de praktijk heb je daar met 326 pk, V8 op zichzelf weinig last van, want bij 4.000 toeren rij je ca. 200 km/u (en waar kan je dat nog in de stad?). \r\nEchter mede dankzij jouw hulp het probleem in twee stappen opgelost, tussentijds nog een nieuwe Lambda-sensor gemonteerd en riant 1:6,5 op LPG... Dat is dus ca. 600 kilometer op een volle tank (EUR 50,-) zo blijft V8 rijden leuk en met de -relatief- lage CO2 uitstoot is het dus zeker niet (alleen) mijn schuld dat het op 25 januari 2016, 16.,3 graden Celsius is. \r\nWat mij betreft spreken we elkaar (hier) over exact 12 maanden weer met een update, het zullen dan wel ca. 375.000 km zijn ! Wat een waanzinnig lekkere auto, geen moment spijt van gehad!
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Marcel heeft bemiddeld bij de verkoop van mijn Mercedes ML. Dit is uitermate deskundig gebeurd. De auto is gepoetst, gefotografeerd en in de showroom geplaatst. Onmiddellijk heeft Marcel de social media ingezet om de verkoop te stimuleren. Dit heeft uitstekend gewerkt: de auto is binnen 2 weken verkocht!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tweedehands Subaru Forester bij Star Gallery gekocht. Zéér professioneel, maar ook persoonlijk bijgestaan door Marcel. Er wordt door Marcel geen enkele druk op een mogelijke aankoop uitgeoefend, hij is zeer deskundig over auto\'s en kan daar zakelijk en enthousiast over vertellen. Denkt daarnaast in oplossingen en houdt zich in alle opzichten aan gemaakte afspraken. Geweldig bedrijf dus, ik zal mij met de aankoop van een volgende auto beslist weer tot Star Gallery wenden!

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf afspraak is zeker afspraak!! bij dit bedrijf heb er vorige week een mooie youngtimer gekocht en mijn andere auto er goed kunnen inruilen.het is dan ook in een woord echt helemaal Top dit bedrijf en zal er dan in de toekomst ook zeker weer heen gaan voor mijn volgende auto.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afspraak is afspraak

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het slechte imago dat autohandelaren vaak hebben geldt absoluut niet voor Star Gallery. \r\nIk kreeg een eerlijk en goed advies en heb uiteindelijk gekozen voor een mooie youngtimer\r\nvan 10 jaar oud. Ik kan iedereen aanbevelen om eens een kijkje te gaan nemen bij Marcel\r\nvan Star Gallery. Hij is zeer klantgericht en heeft een mooie collectie eerlijke auto\'s staan.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De 2e auto hier gekocht; de eerste keer voor ons zonder proefrijden of hem zelfs gezien te hebben!\r\nDit geeft hoeveel vertrouwen wij hebben in Marcel!\r\nIn 1 woord : TOP

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk ontvangen en behandeld. Mooi bedrijf met zeer mooie auto\'s. Goede bereikbaarheid. Beslist aanrader! Auto gisteren afgeleverd. Vertrouw op goede service van Marcel mocht dit nodig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Inmiddels meerdere auto\'s afgenomen. Wat ga ik zeggen? Gewoon, heel prettig zaken doen.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Locatie makkelijk te vinden.\r\nVoor de liefhebber een erg mooi aanbod. \r\nMooi pand plus faciliteiten.\r\n\r\nPunten voor service moet nog blijken, ik verwacht prima.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfect. Ik raad iedereen star gallery aan. Perfecte Service, ZEER mooi auto\'s met ook de deskundigheid over deze auto\'s. \r\n\r\nAan mijn specifieke auto moesten wat dingen veranderd worden zodat de auto zou zijn zoals ik hem in gedachten had. Marcel is hier in zeer meedenkend en deskundig te werk gegaan en alles is tot in de puntjes geregeld. \r\n\r\nkort samengevat: zeer professioneel met een vriendelijke en correcte benadering naar een klant. \r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig en correcte service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg tevreden. Goede service en leuke eerlijke mensen. Zoals het hoort!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vorig jaar bij aankoop keurig en prettig behandeld, voor ons gaf dit vertrouwen en we zijn blij, dat dit alleen maar bevestigd wordt in nadere contavten
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service, mooie wagens voor mooie prijs. In een woord top!!

De Trompet 24

1601MK Enkhuizen