Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Op zoek naar een nieuwe Youngtimer voor de zakelijke kilometers was er eigenlijk maar een adres waar ik terecht kon, en dat was bij StarGallery in Enkhuizen.\r\n\r\nHet aanbod is overweldigend groot, maar nog belangrijker voor mij persoonlijk was de echtheid van de auto’s “Concoursstaat pur sang”.\r\n\r\nEen uniek bedrijf met een zeer bevlogen en uiterst deskundige eigenaar Marcel.\r\n\r\nIk heb mijn nieuwe Youngtimer dan ook hier gekocht, het vertrouwen was zo groot dat ik niet eens een proefrit heb gemaakt. \r\n\r\nHet stukje Youngtimer is zeker niet alleen een fiscale afweging, echte auto’s worden nog zelden gemaakt. Alles is vervallen tot een zielloos stuk plastic met (zoals ik het dan noem) een kinderlijke en vermoeiende nerveuze 3 of 4 cilinder motor opgeleukt met wat kabouter turbo’s. Auto’s die liters olie gaan verbruiken, waarvan de turbo’s vaak de 60.000 KM niet halen, net als de Multitronic en DSG automaat die letterlijk onder je kont wegbranden. En laten we over de distributie kettingen die minder lang meegaan dan een pak melk al helemaal niet beginnen.\r\n\r\nVroeger moest ja lachen als je een Hyundai Pony zag! Wat een armzalige voertuig was dat, er hing ook altijd een rare wolk van benzeen geuren omheen afkomstig van alle kunststoffen die dit ding rijk was. Tegenwoordig spreek ik van Ponysering als ik moderne auto’s zie, niet te hard drukken op de spelcomputerknopjes in het dashboard dan breken ze namelijk af. Ach laat ik positief afsluiten, als je in een Ponyseringsauto een keer pech heb kan je in surround sound genieten van een Netflix serie al zittend in een met leder bekleden zetel waarvan de verf binnen 3 jaar begint te slijten.\r\n\r\nEchte auto’s worden nog zelden gemaakt, maar ze zijn nog wel te koop! \r\n\r\nIk en hopelijk ook U weten vanaf nu waar!\r\n