goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima! Goede informatie, proefrit geen enkel bezwaar, het bedrijf wordt gerund door liefhebbers, dat spreekt enorm aan!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positieve ervaring en uitstekende service. Aandacht voor de klant , geen druk en zeer adequaat en correct in beantwoording van alle vragen en het inspelen op de wensen van de koper. Kwaliteit en verzorging van automobielen op zeer hoog niveau. Prijs derhalve ook in top segment, maar niet onredelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben met veel plezier en een hele goede verstandhouding twee zaken gedaan met Star Gallery.\r\nTijdens onze bezoeken zijn wij keurig te woord gestaan en ook het mailverkeer is prima verlopen.\r\nWij kunnen een ieder aanbevelen om met deze mensen een zaak te doen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf leuke mensen, fijne bejegening

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is zeker prettig zaken doen met dit (familie)bedrijf.\r\nHeldere afspraken. Uitstekende service.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kreeg al gouw het gevoel dat ik niet met een autohandelaar, maar met een enthousiaste auto liefhebber te maken had. Dat maakt voor mij het verschil. \r\nEen mooie gevarieerde voorraad en nam alle tijd voor me om over de wagens te praten en mijn vragen te beantwoorden. \r\nAls ik in de buurt ben ga ik zeken nog ff bij het bedrijf langs voor een kort bezoekje. Succes!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ze laten je eerst komen je inruilauto valt hun tegen de gemaakte afspraak over ruil of met wat bijbetalen komen ze niet na je rijt er wel 170 km voor. MIJN w26 voldeed niet aan hun maastaven dat kan natuurlijk t is n oldtimer verkoop hem dan door na de handel. ik zeg niet dat dit n slecht bedrijf is maar dit kan beter. heb nu mijn oldtimer verkocht en nu n mooie 500 sel gekocht. dus mensen afspraak is afspraak bij stargallery........?

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is al bijna weer 3 jaar geleden dat ik van Marcel een W123 Mercedes 240 diesel heb gekocht, en wat een \"super\" auto.\r\nTot nu toe 50.000 km met deze bolide gereden en nog nooit een sleutel aangeweest.\r\nEcht een garage die weten wat ze verkopen.\r\nIk feliciteer jullie met het 5 jarig bestaan en weet zeker als jullie op deze voet doorgaan, nog jaren in de autobranche een perfecte naam houden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf perfecte kwaliteit, klantvriendelijk en zeer vakbekwame tophandelaar in youngtimers.\r\nOok consignatieverkoopvriendelijk.\r\n350 km enkele reis is dit waard!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon Goed! kunnen hoop autobedrijven wat van leren helder deskundig en eerlijk!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima ontvangst , mooiste showroom van de young-timets markt van Nederland. komt afspraken na, levert prima af , kortom alles wat je hoopt te verwachten bij een young-timer bedrijf maakt hij waar. De geleverde auto is al bijna een jaar lang onberispelijk. een c 200 mercedes automaat uit 1996

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een vertrouwd gevoel, en een goede service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betreft de aankoop van een W124 E320T uit 1995. Marcel is wat mij betreft een zeer kundig en betrouwbare handelaar met een hart voor mercedes. De aflevering zoals hij dit doet daar kan menig garage een voorbeeld aan nemen, ook als je In deze vergelijking de dealers al buiten beschouwing laat. Stargallery heeft enkel mooie en technisch goede objecten. Het moet hard en slim werken zijn om dit niveau van prijs/kwaliteit te handhaven. Ik wens Marcel veel klanten toe, en vice versa.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige verkoper (Marcel) \r\nZeer verzorgde showroom\r\nZeer verzorgde auto\'s\r\nEen verademing voor de autohandel
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eind juni een in nieuwstaat zijnde Mercedes C180 gekocht, welke na aflevering een technisch mankement bleek te hebben. Na overleg is het mankement verholpen bij mijn eigen garage. Goede service afhandeling kan ik zeggen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf het eerste contact complete informatie gekregen en tot het laatste moment zijn alle afspraken tot in details nagekomen. Bij vragen zowel telefonisch, als via mail, direct antwoord met een 100% score in betrouwbaarheid. Bedankt voor een bijzonder prettige samenwerking.\r\nMet vriendelijke groet, \r\nJoris

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig, snelle reactie op vragen, scherpe prijs en goede service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed en vriendelijk bedrijf met veel deskundigheid over de auto\'s die zij verkopen.

De Trompet 24

1601MK Enkhuizen