goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service,\r\nMarcel Thomas denk echt met je mee en is verder heel flexibel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een paar jaar geleden mijn youngtimer Mercedes ingeruild bij StarGallery voor een andere Mercedes Youngtimer. Later is deze Mercedes weer door SG in consignatie genomen en in opdracht verkocht. Hoewel door marktomstandigheden de verkoop lang heeft geduurd ben ik over de werkwijze zeer te spreken. Hetzelfde geldt overigens voor de aankoop van mijn auto, aflevering en beurt die gegeven is via SG. Buitengewoon prettige communicatie, pro-actief, professioneel. En met een goed resultaat. Een absolute aanrader dit adres.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De showroom ziet er keurig uit en schoon. Kan op je gemak rondkijken,verkoper neemt de tijd en aandacht voor je

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door buurman geattendeerd op Star Gallery in Enkhuizen. Gewoon even rondkijken, was de bedoeling. Op zaterdag 5 april even binnengestapt en gesproken met Marcel Thomas...Prima en gezellig ontvangst...\r\nVerzorgd pand en lekkere koffie...mooie auto\'s...\r\nLeuk gesprek met Marcel en ook met zijn ouders...ik kreeg een goed gevoel over het bedrijf, de auto\'s en de eigenaar...\r\nGeen hogedrukverkoop....volop info en alle tijd voor de (potentiele) klant.\r\n\r\nHeb een Mercedes E 200, Kompressor, automaat gekocht. Dinsdag, 8 april vond de aflevering plaats..Wafen mooi verzorgd in ontvangst genomen, koffie, goed gesprek een tot slot...een heerlijke fles wijn mee..\r\n\r\nMarcel Thomas...chapeau bas...ik zal je bedrijf van harte aanbevelen bij derden.\r\n\r\nGroet, van een tevreden klant....hoop op veel veilige kilometers.\r\n\r\nArie Baars - Hoorn.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, ontzettend vriendelijke mensen, eerlijke behandeling. Kortom; erg tevreden over de aankoop en de klantvriendelijke behandeling. Ik voel me als klant erg gewaardeerd en beveel de Star Gallery dan ook aan!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gekocht een CLK 230 cabrio uit 2000.\r\n\r\nVanaf mijn eerste contact heeft eigenaar Marcel een uitstekende service verleend. Marcel heeft op een meer dan uitstekende manier mijn op- en aanmerkingen opgepakt en beantwoord. Dit heeft geleid tot de aanschaf van de CLK 230 Cabrio, die er als nieuw uitziet en ongevraagd door Marcel voor 100% in orde is gemaakt. Marcel heeft zelfs een klein deukje in het spatbord nog laten maken.\r\n\r\nTOP service Marcel. Ik zal dan ook zeker nog regelmatig in je mooie showroom een bakkie komen halen als ik mijn CLK cabrio rond tour en zal tevens je mooie voorraad young timers komen bewonderen.\r\n\r\ngr. Rik\r\n\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Twee en een half jaar geleden kochten wij bij de StarGallery onze eerste MB en nog steeds reizen wij af naar Enkhuizen voor het onderhoud van onze prachtige, inmiddels 23 jarige W124 E300D. \r\nWij weten inmiddels dat het onderhoud bij StarGallery deskundig, adequaat, netjes en eerlijk wordt uitgevoerd.\r\nDit, samen met de hartelijke ontvangst door Marcel en zijn ouders maakt een bezoek aan dit bedrijf altijd weer een bijzonder prettige ervaring.\r\n
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf leuk bedrijf, nette mensen, keruige auto\'s

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Der gute Ruf von Star-Gallery ist auch über die Grenzen von Holland bekannt. Wir haben schon mehrere Fahrzeuge bei Marcel gekauft- und waren immer sehr zufrieden. \r\nWeiter so ! Sehr empfehlenswert. Wo bekommt er nur dieses tollen Fahrzeuge her ?\r\nLG Thomas aus Deutschland
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zondag gemaild, direct antwoord en maandagavond de aute bekeken! Erg prettig contact met Marcel, het voelt betrouwbaar, daarom direct gekocht om wederom duurzaam en ook nog bijtellingsvriendelijk onderweg te zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fijne mensen en een eerlijk bedrijf. Vreselijk mooie auto. splinter nieuw en toch 17 jaar oud. Km.stand: 6752 !!!!! Waar vindt je zoiets ? \r\nBij Marcel Thomas.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij de koop van onze Mercedes SLK hebben we de contacten met Stargallery als open en klantgericht ervaren. Gemaakte afspraken werden eveneens goed nagekomen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aanschaf bmw z3 uit 1996 na aanschaf klein probleempje zeer vriendelijk opgelost viel eigenlijk niet onder de garantie toch gratis geregeld en kreeg zelfs een leen auto mee mc s klasse ook GRATIS zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De samenwerking met de eigenaar van Star Gallery heb ik als zeer prettig ervaren. \r\nMarcel houdt zich aan zijn afspraken en geeft duidelijke informatie. Na het kopen van de auto bleken er een paar kleine probleempjes te zijn. Deze werden direct door hem opgelost. Wat mij betreft een prima autobedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Marcel is een open en correcte auto verkoper. Hij levert goede service en komt zijn afspraken na!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijke ontvangst en een luisterend oor, en correcte afwerking van de ink/verk van de auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeker aan te raden zeer mooie auto,s\r\nmet de eigenaar kom je er altijd uit\r\nook wat betreft inruil\r\nook service achteraf zeer goed te noemen\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden met de open- en eerlijke benadering. Realistisch uurtarief.
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettige samenwerking. klantvriendelijk. meedenkend.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hoi Marcel... Je had \'m nog te goed.. en wat in het vat zit...\r\nInmiddels ruim 10.000 km met de 500 SEL in \'Jewish racing gold\' afgelegd met bijzonder veel plezier...op een halogeenlampje in het interieur na (kaartleeslampje) na, feilloos ! en wat een genot om voor EUR 55,- 90 liter gas te kunnen tanken... je hebt\'/had geen woord gelogen.. een \"Bär\" van een auto ! Zodra de 560 SEL een keer klaar is van de plaatwerker gaan we eens kijken of we nog zo\'n \"bäre\"deal kunnen doen ! veel succes in deze rumoerige (dankuwel Den Haag !!) tijden. met vriendelijke groeten, Paul van der Meer

De Trompet 24

1601MK Enkhuizen