• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Star Gallery wordt geleid door Marcel Thomas, een man met een hart voor auto\'s en zijn klanten. In de afgelopen jaren heb ik bij meerdere transacties de kunde en integriteit ervaren.Van harte aanbevolen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beste Marcel... de \"Autogas Bombe\" 500 SEL \'92, gehuld in rauchsilber toucheerde vanmiddag de 300.000 km grens... bij 290.000 de rotors, verdeler kappen en bougiekabels vernieuwd (zaten er inmiddels 100.000 km in...) ... \'t loopt weer als een zonnetje... \r\nDankzij meneer Carglass weer nieuwe Bosch ruitenwissers... setje originele gepolijste 8-gaats met \'nagelneue\' Michelin Primacy\'s gekocht van S-Klasse clublid en laat de volgende 50.000 km maar komen ! ik ben d\'r klaar voor...\r\n\r\nHet is -zelfs in de SEL versie- misschien niet de meest elegante verschijning, hoewel, zelfs een Ford Mondeo Station is tegenwoordig breder .... maar fluks omschakelen van LPG naar benzine en alle 326 paarden die de V8 herbergt zijn nog steeds allemaal wakker !! en dan heb je iets meer nodig dan een Mondeo....\r\n\r\nWat een top-auto, nogmaals bedankt voor jouw tip destijds.\r\n\r\nKom graag snel weer bij je buurten...\r\n\r\nGroeten, Paul

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, nette mensen.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed, correct, meedenkend

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend bedrijf dat gemaakte afspraken nakomt. Prettig contact. Goede prijs kwaliteit verhouding. Kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen die een goede gebruikte mercedes wil kopen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer professionele uitstraling en uiterst vriendelijke en correcte benadering van de klant .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via een collega in contact gekomen met Marcel. Prettig dat hij ook in Enkhuizen zijn bedrijf had en kon op die manier makkelijk mijn zoekopdracht met hem bespreken. Binnen een maand had hij het model en type waar ik om verzocht had een SLK met 35000km en in nieuwstaat van 1997 en binnen mijn budget.. Dank je en hoop nu op vele mooie kilometers

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn bedrijf, zowel wat het aanbod als wat het persoonlijke contact betreft. Wie voor een bodemprijs een net-niet-auto zoekt is hier aan het verkeerde adres, maar voor liefhebbers van mooi & goed is StarGallery een warm bad.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben net nog voor de eerste keer met mijn mercedes voor een kleine beurt geweest en dat was perfect, ik zou daarom iedereen aan raden ga daar heen voor een goede auto en onderhoud.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nu alweer mijn vierde Benz bij de Stargallery gekocht. Marcel denkt met zijn klanten mee en is zeer deskundig ! Service ? Hij is pas tevreden als zijn klant dat ook is. Ik kan niet anders dan de perfecte beoordeling te geven.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorig jaar mijn beide perfect onderhouden E-Klasse en mijn A-Klasse ingeruild voor een zeer mooie B-Klasse 180CDI. De gehele gang van zaken heb ik als prettig ervaren, een goede inruilprijs voor beide auto\'s en een prachtige B-Klasse er voor terug genomen. Je voelt de betrokkenheid van Marcel, twijfelachtige auto\'s koopt hij niet dus verkoopt hij ook niet, zijn plezier en verdienste is de krenten uit de pap te vinden. Thans rijden we een jaar met de B-Klasse naar volle tevredenheid, per toeval ontdekte we dat de krik en wielsleutel ontbrak. Onmiddellijk aan Marcel gemeld en binnen een paar dagen kregen we een splinternieuwe krik en wielsleutel zonder kosten dus puur als service. Wanneer je zo betrokken bent met inkoop, verkoop en after-sales/service dan ben je gewoon goed bezig. Mijn welgemeende complimenten en ik zal Star Gallery dan ook bij iedereen warm aanbevelen,\r\n\r\nHartelijke groeten,\r\n\r\nFred
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen jaar een c-klasse gekocht bij Star Gallery. Prachtige auto die in topstaat verkeerde. Helaas ben ik geveld door een ongeneeslijke ziekte. De eigenaar Marcel helpt mij vervolgens bij de verkoop van de auto Hij doet dit op een fantastische wijze! Als u een mooie en vooral goede auto wenst hoeft u niet verder te kijken.Star gallery, daar durf ik nog wel een auto via de telefoon te kopen zo mooi en zo\'n hoge kwaliteit. Marcel Bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en fijn zaken gedaan met Marcel.\r\nPrachtige Mercedes gekocht bij dit keurig en betrouwbaar bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede en betrouwbare garage, komt afspraken goed na.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beste Marcel,\r\n\r\nExact 2 jaar en ongeveer 80.000 km geleden haalde ik de W140 500 SEL \"op gas\" bij je op... Duur was \'ie al toen al niet, ja, in de MRB... Het was een BTW-auto was...hij was netjes verzorgd maar geen museumstuk (gelukkig !). \r\nDat was dus op 23 januari 2013... \r\nNu, twee sets remblokken, (voor én achter) één set Philips Xtreme Vision H1 lampen, de nodige banden, één nieuwe voorruit, twee sets Bosch ruitenwissers, een nieuwe accu, ... eigen schuld :-(, de originele Hirschmann antenne en gereviseerde BOSE versterker (uit de V.S.) verder, kan ik maar één ding zeggen..\r\nDit is OPRECHT mijn allerbeste aankoop ever! en je kent mijn automobiele verleden.. \"ik kocht er zo af en toe nogal eens eentje... bij jouw con-cullega.\r\nJe herinnert je wellicht nog dat ik huiverig was om op LPG te gaan rijden... \"gas dat was toch om op te koken?\"\r\nJij overtuigde mij en had dus 100% gelijk ... \r\nDe auto is 100% storingsvrij. \r\nZakelijk rijd ik soms wel meer dan 1.500 km op één dag en deze auto verveelt en vermoeit NOOIT... \r\nWat een onderschatte S-Klasse is de W140 toch eigenlijk... \r\nNogmaals dank voor jouw vakmanschap, ik kom snel weer eens naar Enkhuizen.\r\n\r\nGrote groet, Paul \r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend, zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Wel stevig qua prijzen, maar daar staat wel tegenover dat ik mij als klant erg gewaardeerd voel. Menig dealer van nieuwe auto\'s kan een voorbeeld nemen aan de StarGallery

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen week is mijn derde bij Star Gallery aangekochte Mercedes Benz afgeleverd. Bij dit bedrijf staat betrouwbaarheid, kwaliteit en service op een uitzonderlijk hoog niveau. Er wordt ruimschoots tijd genomen voor een deskundig aankoopadvies en het maken van een proefrit. Alle door mij mondeling gemaakte afspraken werden tot in de puntjes uitgevoerd. De aflevering is altijd een klein feestje en over de inruilprijzen ben ik altijd dik tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik ben nog al wispelturig met het rijden in het topmerk Mercedes wil regelmatig wat anders denk dat ik bij marcel al meer dan 8 auto,s heb gekocht in de afgelopen jaren kan niet anders zeggen dat het een top bedrijf is kom er met inruil altijd uit met marcel heb vroeger zelf een autobedrijf gehad dus kan de klappen van de zweep ook bij andere joungtimer bedrijven wel eens auto,s gekocht maar kunnen niet aan marcel tippen grote klasse raadt dit bedrijf ook ten zeerste aan heb ook ruime ervaring met dit bedrijf marcel ik wens je hele goede zaken voor de toekomst maar dit gaat zeker lukken groet, mario otten almere

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bijzonder vriendelijke en correcte bejegening van Marcel \r\nAan iedereen aan te raden

De Trompet 24

1601MK Enkhuizen