Betrouwbaar, vakkundig en met een persoonlijke touch

Ik was al een tijd op zoek naar een betrouwbare garage en ben via mijn vader hier terechtgekomen. Vanaf het begin voelde het goed. Ze namen de tijd om naar mijn probleem te luisteren en legden alles duidelijk uit, zonder ingewikkelde termen. Tijdens de reparatie werd ik netjes op de hoogte gehouden en overlegden ze eerst bij extra kosten. Dat gaf veel vertrouwen. Mijn auto was snel en goed gerepareerd, met een duidelijke factuur zonder verrassingen. Vriendelijke service en persoonlijke aandacht maken echt het verschil. Zeker een aanrader!

Super goede service

Perfect! Onmiddellijke actie bij lege accu. Auto opgehaald, leenauto meegebracht en dat binnen een half uur! Dezelfde dag auto weer terug. Super service!

Een fijn bedrijf om je auto daar je auto te laten onderhouden.

Kom al jaren hier met mijn auto voor onderhoud, dit bevalt erg goed.

Heel fijn bedrijf

Autobedrijf Dalhoeven,is nog een bedrijf waar er steeds minder van zijn,Erwin en Dyllan staan altijd klaar voor je,bij dit bedrijf wordt nog ouderwets gewerkt!Gewoon doen wat je moet doen,voor een eerlijke prijs Gr Jeroen Franx van ML Caravans uit Albergen

Heel goed

Uitstekend.heel vriendelijk,service heel goed. Zeer tevreden.

Accuraat snel en volledig naar client

Vriendelijk hulpvaardig denkt mee en goede service prijs afhandeling duidelijk.

uitstekend en ben heel goed geholpen dik tevreden

aangemeld voor het probleem overlegd en geholpen

Super snelle service en zeer vriendelijke bediening

Alles werd vlot en efficiënt geregeld. Ik ben erg tevreden over de service en de vriendelijke hulp.

Alles verliep vlekkeloos.

Eerlijk en vakkundig

Gewoon zoals het hoort te zijn. Eerlijk en betrouwbaar met een goede service.

Zeer goede ervaringen.

Dit is nog een echt autobedrijf / garage, menselijk, prettig in omgang, goede vak kennis, en staan altijd voor je klaar. Top !!!

Eerlijke goede garage

Top garage, eerlijk, goede service. We laten hier al jaren onze auto’s in onderhoud en reparatie. Ze zijn eerlijk en oprecht. Top familiebedrijf.

Goed bedrijf zeer betrouwbaar en goede advies

Vriendelijk en behulpzaam

Duidelijke uitleg over de gebreken aan mijn auto.

Service, vakmanschap en menselijk!

Dalhoeven is een garage waar service en vakmanschap samenkomen. Altijd snel en prettig geholpen. Wij zijn al jaren vaste klant en blijven dat met plezier.

Voldoet aan verwachtingen

Apk keuring goed uitgevoerd. Doet (reparatie) wat nodig is. Heeft slechts een half woord nodig. Zoals gewoonlijk, klasse!!

Prima service!

In één woord TOP!

Goede snelle service met kennis van zaken.

Bij autobedrijf Dalhoeven hebben we meerdere auto's in onderhoud alle tot volle tevredenheid.

Gastvrij en behulpzaam

Altijd keurige en vriendelijke service

Ook de kleine dingen tussendoor zoals bandenspanning, kapot lampje verwisselen e.d. staan ze direct voor je klaar.

topgarage

betere garage kan ik me niet wensen

Altijd correct.

Erg tevreden over deze garage. Zeker de 10 waard. Rij er 40 km voor (enkele reis) maar heb het er voor over.

Leveren Goed werk

Prettige mensen staan altijd voor je klaar en hulpvaardig plus punt in pre vandaar 5sterren

Fijne garage!

Fijne mensen en prima service!

Eenhuisstraat 4

7665PZ Albergen