goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik ben vaste klant bij stoopman en ik blijf vaste klant, ik heb al 3 auto\'s daar gekocht waarvan 2 ter water zijn gereden en 1 totallos\r\nik heb ik heb nog nooit problemen met mijn auto\'s gehad, de service is toppy en de mensen zijn klantvriendelijk. ik heb maar 1 min puntje en dat is ze hebben nog geen auto\'s met een buitenboord motor!! Ik heb maar weinig reparaties aan mijn auto\'s gehad die ik gekocht heb bij stoopman en ik hoop dat ik met me vierde auto wat meer geluk krijgt.\r\nnog effe doorsparen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ikzelf vind dit een uitstekend bedrijf waar ik een prima ervaring bij heb

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een leuke mensen werken hier, zijn echt leuk te woord gestaan.\r\nWe hebben een proefrit gemaakt daarna besloten de auto te kopen.\r\nIk kan niet wachten om met de auto te gaan rijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een keurig en net bedrijf.\r\nGoede service. ik heb daar een fijne auto gekocht.\r\nKortom een aanrader.\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een klein bedrijf met veel activiteiten.\r\nDe eigenaren verwelkomen je erg vriendelijk, met een bak koffie en een vriendelijke babbel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service!, Bedankt nogmaals voor de goede service en bediening Stoopman! Rij met plezier van A naar B!!! Dankzij jullie!

Daltonweg 3

3225 LR Hellevoetsluis