goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf staat altijd voor ons direct klaar
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk en goeie service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Topservice!!! nemen alle tijd voor je👍👍👍👍

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een hele goede service \r\nen ze zijn eelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf de aanschaf van een tweedehandsauto bij stoopman leidde tot wat lichte ontevredenheid inzake het dagelijks functioneren daarvan en in het verlengde tot de aanschaf van een andere auto elders; na stoopman via een mailtje van deze stap op de hoogte gebracht te hebben, werd direct contact opgenomen en voorzien in een goedmaakactie in de vorm van een beurt voor mijn huidige auto ... heel netjes en accuraat ... mijn dikke complimenten voor dit vooral zeer vriendelijke bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een bedrijf waar je je gelijk op je gemak voelt. Met name de goede service en vriendelijkheid springen er boven uit. Ik heb een auto hier gekocht. Achteraf bleek er een klein dingetje niet te werken. Werd gelijk gemaakt en mocht gebruik maken van vervangend vervoer. Echt een Super service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, fijne ongedwongen omgang met klanten. Een man een man, een woord een woord. Geen moeilijke verhalen maar eerlijk zaken doen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede kaliteit, prijs, service, klantvriendelijk en een mee denkend advies!!! mijn garage!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon goed! \r\nDoen wat ze beloven.\r\nKennis van zaken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en fijne ervaring met dit bedrijf.\r\nDe juiste auto aangeschaft!

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf n.a.v. advertentie van auto bedrijf bezocht. Vriendelijk ontvangen en geholpen. Proefrit gemaakt en koop gesloten. APK bleek verlopen en werd gratis nieuwe keuring gedaan. Overschrijven kon ter plaatse. Met juiste adviezen en nieuwe auto weer vertrokken. De oude werd ingeruild.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf wat altijd eerlijk zaken doet.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig bedrijf met een uitstekende service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf hele goede service deskundig personeel klantvriendelijk \r\n\r\nMoet alleen lang wachten op mijn hoedeplank onderdeel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via via bij Stoopman terecht gekomen, had al op de site gekeken en de hoge beoordelingen gezien. Geef niet snel een hoge beoordeling op internet maar kan niet bedenken wat Stoopman beter had moeten doen om een tien te verdienen, dus ook een tien van ons! Ford Focus gekocht waar we erg blij mee zijn, wij komen zeker terug!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes, het bedrijf denkt met de klant mee om een goede beslissing te nemen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn bedrijf, behandel je als klant, staat voor zijn product en lever netjes de auto af, had nog wat kleine gebreken, maar die worden netjes opgelost. Gelukkig een bedrijf waar je gewoon een goede auto kan kopen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf, yongtimer gekocht, even terug geweest voor kleinigheidje en super netjes opgelost.\r\nHet autobedrijf waar je ook nog klant bent en behandeld wordt als klant na de aankoop en niet wordt afgescheept !!\r\nEerlijk vertouwd adres.

Daltonweg 3

3225 LR Hellevoetsluis