perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom er al een aantal jaren, altijd eerlijke, flexibele en goede service gehad waar ik zeer tevreden over ben.\r\nDit heb ik in het verleden niet bij veel andere garages gehad.\r\n\r\nKom er graag terug wanneer het weer nodig zou zijn!\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede levering.En goede onderhoud

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede garage omdat personeel luistert en je geeft wat is afgesproken. Er is geen sprake van dubbele bodems of misleidingen. Ze gaan voor de veiligheid van de auto en geven ter zake doende adviezen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel netjes correct bedrijf in vol vertrouwen een gebruikte auto gekocht. heel duidelijk, prima service, keurige afgeleverd met een jaar apk keuring.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service. Nemen alle tijd en zijn perfect bereikbaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben een auto gekocht bij Stoopman. De auto\'s die wij op het terrein zagen staan, zagen er keurig uit.\r\nNa 2 dagen startte de auto niet lekker en zijn we terug geweest.\r\nZe hebben de accu gemeten en gelijk een nieuwe erin gezet o.b.v. service. Helemaal top!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf! Je kunt tegenwoordig niet veel autobedrijven meer vertrouwen maar Stoopman is een goed en eerlijk bedrijf. Ben helemaal vanuit Den-Bosch hier naartoe gereden omdat het gevoel meteen goed zat. Top service! Ik raad dit autobedrijf bij iedereen aan!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima , snel , duidelijk en eerlijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super! Goede service en kijkt naar de klant en zijn/behoeftes!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eind december 2015 heb ik bij Stoopman Auto\'s een 24 jaar oude bedrijfswagen gekocht. \r\nDeze bleek na aankoop moeilijk (koud) te starten. Na enige correspondentie is het euvel verholpen en zijn we er qua kosten goed uitgekomen.\r\nPrettige communicatie en goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super! Mijn auto is gesleepd door jullie naar de garage! Gratis leenauto ook

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf en super goede service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf met vriendelijke mensen.\r\nEenmaal thuis met de auto en een aantal keer rijden kwam ik achter een klein mankement, hier is keurig in overleg een oplossing voor gevonden.\r\nGoede service en eerlijke mensen!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede service verlening , klantvriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service staan altijd voor je klaar

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professionele mensen en zeer goede service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, kan ook een tien zijn. Auto partner weer snel op de weg door herstel zonder afspraak vooraf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super vriendelijke mensen en je wordt er goed ontvangen \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle oplossingen als dit nodig zou zijn. Fijne auto gekocht hier 2 jaar geleden, ook hier in ouderhoud wat een goed gevoel geeft omdat je weet dat alles in orde is als je de weg op gaat. Een 10 zou ook kunnen.

Daltonweg 3

3225 LR Hellevoetsluis