Goed adres om zaken mee te doen

Heel goed geïnformeerd door Floris. Nam er alle tijd voor. Goed Later bij het afleveren van de camper duidelijke uitleg gekregen van Nanda.

Tot zover een goede communicatie.

Auto reeds betaald, dus over de levering, hiervan kan ik nog niet veel delen.

Top garage

Garage zonder gezeik en valse beloftes ik zeg tot de volgende x

Altijd vriendelijk en kundig

Wie je ook treft bij dit bedrijf, ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Het is prettig hier klant te zijn.

Lang verhaal kort, GEWELDIG!

Sinds 1.5 jaar als camperaar in de "Stoopmanfamilie". Helemaal blij mee. Vriendelijk, uitstekende kennis van zaken en geweldige service.

Zeer klantvriendelijk

De mensen zijn zeer klantvriendelijk, denken met je mee om tot oplossingen te komen . Veel ervaring en kennis heeft het bedrijf

Top service

In het proces van de passende auto vinden werden wij meer dan wat je zou verwachten ondersteund en kwamen wij dus uiteindelijk met de passende auto uit de garage. Top service gewoon net effe dat stapje meer dan andere.

100% service,

Gewoon dik tevreden,

Proffesioneel en vriendelijk

Stoopman denkt altijd met je mee. Wat je probleem ook is. Prijzen zijn in verhouding met anderen schappelijk. Maar vooral het feit dat ze altijd voor je klaarstaan zorgt dat ik altijd bij hem terug kom.

Vakkundig, behulpzaam en erg vriendelijk geholpen.

In al mijn contacten met Stoopman Auto's ben ik goed en vriendelijk geholpen. Met begrip voor mijn vragen /opmerkingen en met vakkundig advies.

relaxte omgeving voor aankoop/inruil camper

Goede ervaring bij aankoop nieuwe camper, geen verkoper die je het product opdringt, alles verloop soepel. Nieuwe camper keurig volgens afspraak afgeleverd

Geweldige service!

Wij zijn hier vaste klant. De mensen die er werken zijn zeer deskundig. Ik kom hier graag!

klant vriendelijk, gast gericht.

meedenkend met klant

Wederom fijn geholpen!

Inmiddels onze tweede auto gekocht. Weer heel fijn geholpen, geen verrassingen gewoon een goede auto.

Erg goede service binnen garantie

Garantieaanspraak voor vervangen accu werd keurig afgewikkeld.

Prachtige camper gekocht

Aangenaam en betrouwbaar bedrijf. Goed advies gekregen van de medewerkers, zeer vriendelijke en professionele mensen.

Geweldig bedrijf

Goede service , fijn en vriendelijk personeel .

gastvrij

Telefonisch werd ik al vriendelijk ter woord gestaan. Bij aankomst werden we gelijk opgemerkt en geholpen. We moesten even wachten omdat ze al met andere klanten bezig waren. Maar wij werden verder super geholpen. Ook de kinderen werd betrokken bij de koop van de auto.

Uitstekend!

Vriendelijk, deskundig ,eerlijk advies. Komen afspraken na.

Snelle hulp vlak voor onze vakantie.

Onze camper had (dacht ik) accu problemen, maar dat bleek een versleten startmotor te zijn. Snel besteld en de volgende dag was de camper reis klaar. Nog bedankt voor snelle hulp.

Gewoon goed bedrijf met goede service

Vorig jaar camper gekocht bij stoopman. Heeft veel keus staan. Verschillende merken en indelingen. Jaar later was ik terug voor onderhoud en apk. Alles netjes volgens afspraak. Krijg een keurige leenauto mee voor weinig geld. Geen verrassingen en opvallende is dat de eigenaar na een jaar en ongetwijfeld veel klanten nog weet wie je bent.

Ik ben zeer snel geholpen , dat heb je niet bij iedereen. Bedankt Jan

Duidelijk eerlijk en snel

Goed ontvangen en goed geholpen met een auto aankoop.

Hele fijne garage met goede service top

Vriendelijke vakkundige verkopers

Goede onderhandeling gehad vakkundige uitleg niet opdringerig en goed contact gehad na de koop over de stand van zaken met de camper àlles gezegd top.

Daltonweg 3

3225 LR Hellevoetsluis