Goede service en aardig personeel!

Gistermiddag een proefrit gemaakt in auto, stond netjes klaar. Na proefrit gemaakt te hebben kregen we koffie aangeboden en hebben we de auto aangeschaft. Nogmaals, aardig personeel en (zover wij nu kunnen beoordelen) goede service!

Zeer vriendelijke mensen. Fantastisch geholpen!

Zeer vriendelijke mensen.

Wij hebben een campervan aangeschaft bij Stoopman die alvorens aflevering grondig is nagekeken. Gevonden gebreken zijn toen meteen verholpen. Wij waren heel tevreden met hun service!

Zeer vriendelijke en uitstekende service!

Je word als klant uitstekend geholpen. Goed advies en de service is geweldig en ook nog een heerlijke bak koffie terwijl je wacht. Een aanrader. 👍

Snel heholpen

Banden op velg laten zetten. Goed en snel geholpen voor een goede prijs

Gewoon top!

Geweldige service, wij zijn super tevreden en raden Stoopman zeker aan!

zijn heel goed

klant vriendelijk

Goede verkopers en hoop op goede service te krijgen

Hele goede service

Hele goede service. Werd gelijk geholpen.

Zoals altijd top

Geen vraag is teveel, goeie service en vriendelijk personeel.

prettig .

Personeel neemt alle tijd om mijn vragen te beantwoorden. Mijn rekening viel mee omdat de werkelijke tijd in rekening werd gebracht en niet de tijd die men in eerste instantie had opgegeven. Ik kom hier zeker weer terug.

Prima wederom

Wederom prima service, onderhoud en prijs.

Altijd super geholpen

Prima garage zou hem ook bij andere mensen aanraden

Prima afhandeling van de noodzakelijke reparaties

Zie boven

Autobedrijf met een menselijke kant

We zijn goed en vriendelijk geholpen, er was ook oog voor ons als klant, en niet enkel voor de centen.

Gewoon goed.

Goede service en snel hulp.

Klantvriendelijk en klantgericht.

Beurt + kleine reparaties uitgevoerd.

Super service, zoals we niet anders kennen hier.

Service zoals het overal zou mogen zijn!

Perfect .geen problemen

Uitstekende service .denk mee met de klant. Zeer klantvriendelijk

Staan altijd voor je klaar. En prima valluik

Vriendelijk en goede service

De verkoper Leo van der Klauw heeft ons geholpen met het kopen van een andere auto. We werden heel vriendelijk en professioneel geholpen. Hij wist veel extra informatie te vertellen over de auto die wij op het oog hadden. We hebben de auto mede door deze verkoper gekocht en zijn er tevreden over onze aankoop. Tijdens het wachten kwamen we in gesprek met een andere klant en hij kon ons vertellen dat hij zeer tevreden was met deze garage, hij zei je wordt hier altijd goed geholpen, ze denken met je mee en je hebt niet het gevoel dat ze alleen uit zijn om geld uit je zakken te kloppen.

Super service!!

Een bedrijf met meedenkend personeel, klantgericht en betrouwbaar. Je kan altijd bellen, geen vraag is te veel. Mijn ervaring met dit bedrijf is een tevreden gevoel over een belangrijke aanschaf.

Vriendelijk en prettige ontvangst.

Goede gesprekken, koffie stond klaar en vertrouwd, zoals het team met elkaar omging. Goede afspraken kunnen maken. Bedankt

Tevreden klant

Prima service en een snelle afhandeling net weer een andere auto gekocht

Ik bij Stoopman auto,s mijn Ford focus gekocht. Service was top. Auto rijd prima zoals aangegeven op de site. Eerlijke en oprechte mensen .

Daltonweg 3

3225 LR Hellevoetsluis