Super!

Heel fijn dat we ondanks we geen garantie meer hadden toch een dure klus helemaal werd vergoedt! Bedankt Nanda en Florius

Prima service en vakkennis

Voelde me direct thuis

Eerste bezoek voor het bekijken van de kia venga en het bedrijf.Leo v d Klauw zeer geschikt en open.Uiteindelijk is de Venga in ons bezit en tevreden.

Zeer goed en vriendelijk

Erg leuke auto daar gekocht en mij oudje ingeleverd. Netjes en vriendelijk geholpen, erge lekkere koffie.

Alleen maar goede ervaringen

Betrouwbaar, goede communicatie, betaalbaar, klant vriendelijk, verstand van zaken

Weer top geholpen

Zo als gewoonlijk weer zeer goed geholpen

Goed, afspraak nakomen, vriendelijk

Goed geholpen,duidelijk uitleg, vriendelijk Alles over voor de klant!!

goede service

goede uitleg over de aangekochte auto en zeker toen de auto moeilijk start werd dat gelijk gerepareerd omdat in de garantie viel en we gelijk een andere auto kregen om naar ons werk konden gaan en de volgende dag konden we de auto gerepareerd ophalen

Deskundig en vriendelijk personeel

Fantastisch

Vriendelijk, behulpzaam, mee denkend, altijd opzoek naar de beste oplossing,nemen de tijd voor hun klanten, goede prijs kwaliteit verhouding. En altijd een kopje koffie.

Altijd klantvriendelijk en servicegericht

Het voelt altijd vertrouwd als je bij Stoopman komt. Eerlijk en open. Ik kom er dan ook al ruim 30 jaar. En nog nooit iets vervelends meegemaakt. Altijd naar tevredenheid. Houden zo!

Goede garage je weet waar je aan toe bent als je een reparatie hebt

Ik krijg altijd een belletje bij onverwachte repatratie

Top Service!

Staan voor je klaar, denken mee.

zeer goede service

wordt goed geholpen service is prima ben zeer tevreden.

vriendelijk /correct/snel/en betrouwbaar

Benzine lekkage. kreeg de auto niet mee wegens gevaarlijke situatie. Werd direct voor een vervangend vervoer gezorgd en de reparatie werd in een dag verholpen. dus gewoon supper.

Goed geholpen in de Coronatijd.

Tijdens de APK keuring kwam noodzakelijke reparatie met extra arbeid naar voren. Ondanks de krappe ruimte van arbeid in deze coronatijd werd de auto redelijke op tijd gerepareerd.

erg goed

snel, meedenkend en vakkundig

grandioosw

hele prettige zaken gedaan, begrip en kan deze garage ten volle aanbevelen bedankt voor alles groet hans klink

Goede en snelle service

Snelle reparatie en goede service

Gewoon goed.

Al jaren lang klant, altijd goed geholpen.

Erg vriendelijk en goede service...zeker aan te raden!!

Meedenkend en altijd een oplossing! Goede ervaringen ...zeker een aanrader!!

Uitstekende service

Hele goede service , zeer klantvriendelijk en ze komen hun afspraken ook echt na.

zeer goede ervaringen met dit bedrijf

Goede informatie vooraf en tijdens de werkzaamheden

Mijn ervaring was zeer prettig. Afspraak kon al snel en voor en tijdens de werkzaamheden een belletje over de kosten en wat er gevonden was. Verder geen overbodige zaken uitgevoerd.

Meedenkend. Service hoog in het vaandel.

Service verlening zoals het moet zijn. Meedenkend en tot oplossingen bereid. Zeer bereidwillig. Een woord: klasse

Daltonweg 3

3225 LR Hellevoetsluis