Goed en klantvriendelijk

Er was een kleiningheidje met de auto maar dat werdt keurig opgelost kortom een goed en fijn bedrijf

Snel en zeer klantvriendelijk

Hier mijn eerste auto gekocht en ben goed geholpen. De auto was snel klaar. Goede afspraken gemaakt en met een mooie deal en een goed gevoel de weg op gegaan. Het is niet echt om de hoek voor mij, maar ik ga hier toch terugkomen voor toekomstige zaken.

Top service!

Snelle & vriendelijke service! Nooit ontevreden!

Snel geholpen en snel klaar :)

Het motto we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen is helemaal van toepassing bij Stoopman

Top service

Telefonisch info gevraagd over de auto die wij online gezien hadden op de site,goede info mee gekregen voordat wij vanuit Zeeland naar Hellevoetsluis gingen rijden om de auto te bezichtigen. Niks was teveel,medewerkers waren klantvriendelijk,alle documenten keurig geregeld,vooraf werd netjes medegedeeld dat er geen pin apparaat aanwezig was zodat wij rekening konden houden om de factuur ter plaatse telefonisch over te maken en de auto direct mee konden nemen. Auto werd super schoon afgeleverd,wij zijn er super blij mee.

Klantvriendelijkheid en je wordt snel geholpen

Ik had geen afspraak en toch snel geholpen en gerepareerd echt top

Er wordt altijd gezocht naar een goede oplossing!

Nu ondertussen al jaren klant bij Stoopman. Ik word altijd netjes en vriendelijk geholpen. Een aantal keer pech gehad met auto's, maar Stoopman komt dan met een goede oplossing in overleg. Zo kom ik nooit zonder vervoer te zitten. De laatste keer pech gehad met de motor van mijn auto, dit is heel netjes opgelost, ook financieel! Top! Bedankt Nanda, Florus en de rest van het vriendelijke personeel!

Hele goede ervaring

Ze nemen de tijd om alles in orde te naken voor de klant

Goede service!!

Mooie zaak met genoeg keus, oplossing gericht en fijn contact. Goede aflever service!!

Goede service en afspraken

altijd een goede service met duidelijke opgaaf van de kosten voor de reparatie word uitgevoerd

behulpzaam

ik vind het nog steeds prettig om daar te komen en zijn heel erg behulpzaam en vriendelijk kom er al wat jaartjes en blijf er komen fijne garage en fijne mensen daar

Zeer prettig

Een prettig en fijn ontvangst. Werdern goed geholpen, niets opgedrongen. Zal het zeker aanbevelen.

Een fijn bedrijf

Wij kwamen een auto bekijken die we online zagen. We werden hartelijk ontvangen en super fijn geholpen. Toen we besloten de auto te kopen werd hij netjes klaar gemaakt en hij was zelfs een dag eerder klaar dan gepland. Er bleek 1 klein (niet in de moterkap) mankement te zijn en dat werd gelijk verholpen toen we terug gingen. Als we weer een auto willen kopen gaan we als eerste naar dit bedrijf. Bedankt mannen :-)

goede service en vriendelijk personeel

vorig jaar onze auto hier gekocht en tot nu toe altijd netjes geholpen.

Fijn bedrijf!

Naast dat wij onze onderhoud en apk door Stoopman Auto's laten doen hebben wij nu een occasion gekocht. Heel goed geadviseerd en weer vriendelijk, fijn en snel geholpen.

Zoals verwacht topservice

Auto gekocht waar iets mis mee was. Leenauto gekregen en perfect opgelost

Super snel en goed

Binnen 1 dag geholpen worden en meedenkende mensen super fijn bedrijf.

Fantastisch

Geweldig personeel, alles was goed en snel geregeld en prima prijzen

Top zaak! Prima service

Bij Stoopman heb ik vol tevredenheid mijn Opel Insignia gekocht. De service is echt prima! En men rekent een eerlijke prijs. Dit bedrijf zou ik een ieder aanraden.

Zeer klantgericht en doortastend

Stoopman Auto's heeft de schade aan de auto goed gerepareerd en netjes afgehandeld met verzekeringen, zonder dat ik er enige moeite voor hoefde te doen.

Goed,en vakbekwaam

En probleem niet geheel opgelost, afspraak gemaakt om dit keurig op te lossen

Zeer prettig geholpen met alle tijd en aandacht voor klant en auto

We hebben bij Stoopman een jonge occasion gekocht voor een goede prijs. Hartelijk ontvangen. Kleine opmerkingen na de proefrit werden direct verholpen. Wij zijn heel tevreden.

N eerlijk verhaal prima service n aanrader

Goed geholpen

Daltonweg 3