Hele goeie service

Goeie service

Zorgvuldig en betrouwbaar

Service beurt en trekhaak installatie bij fijne garage. Bescheiden arbeidsloon gerekend en auto spik en span terug!

tevreden

goed en gelijk naar oplossing kijken

Goed tot ZEER Goed

Goed en betrouwbaar

goed bedrijf.

auto's zien er netjes en goed uit. personeel is vriendelijk. de auto die ik er gekocht rijd echt heerlijk.

Hele fijne ervaring! Betrouwbare garage die persoonlijk met je meedenkt.

Echt een betrouwbare garage van mensen met het hart op de goede plaats.

Heb mijn auto gebracht voor APK en grote beurt kreeg netjes een leen auto mee helaas wel het bakkie koffie moeten missen door de corona ellende maar ja begrijpelijk.wel netjes geholpen en weer tevreden en over 35.000 KM sta ik er weer voor een kleine onderhoudsbeurt. Toppie weer bedankt en ga zeker zo door. Mvg Benito uit Dordrecht.

Helemaal top!

Stond vd week met een lege accu en Leo kwam met een lader naar me toe. Daarna gelijk achter hem aan gereden en binnen een half uur reed ik weer met een nieuwe accu in de rondte! Helemaal top!

We zijn zeer tevreden!

We zijn zeer tevreden met de manier waarop Stoopman Auto's BV ons heeft behandelt tijdens de koop van onze nieuwe auto en de inruil van onze oude auto. De service die men ons heeft geboden is geweldig en de verkoper was zeer beleefd en vriendelijk! Alle lof voor Stoopman Auto's BV!

Zeer goed en ervaring

Mijn naam is ton v Aken. Monteurs zijn ervaren en altijd vriendelijk 'en als je naar huis gebracht moet worden 'geen probleem 'halen ook geen probleem altijd vriendelijk.

Zijn eerlijk en zeer goede service

Betrouwbaar vakkundig bedrijf

Stoopman is een bedrijf met vakkundige monteurs. Altijd prijsopgave vóóraf en je auto is altijd snel klaar. Voor een wat langere reparatie hebben ze ook een leenauto beschikbaar.

Meerdere keren auto gekocht bij Stoopman auto’s altijd zeer tevreden over de auto’s en goede service

Tevreden

Snelle reparatie maar wel prijzig....

Fijne mensen, goede service

Buitengewoon fijn geholpen! Auto werd thuis afgeleverd, coronaproof! Beurtje gehad, goede banden eronder. Top!

Goede snelle service

Bellen om ruitenwisser te vervangen. Langs komen en afhandelen. Desgevraagd de bandenspanning gecontroleerd en lucht toegevoegd

Heel goed

Heel vriendelijk en behulpzaam

Snel geregeld, maar wegens Corona buiten in de kou wachten, maar ik snap de regels

Redelijk

Prima bedrijf. Goede service. Kein keloel

Vlotte service, sympathieke mensen. Ook als ineens tussendoor komt met een pech geval, proberen ze toch even tijd voor je te maken. Lampje vervangen, service meneer!

Zeer klantvriendelijk.

Alles volgens afspraak. Het enige minpuntje was dat de auto aan de binnenkant niet gereinigd was.

Alles is goed gegaan zonder klachten

Verder niks te vermelden

Geweldig bedrijf

Staan altijd voor je klaar

goede service tijdens apk keuring

garage gaf oplopende kosten welke ontstonden tijdens keuring zeer vlot telefonisch door, zoals ook was afgesproken. op mijn verzoek werd er zelfs een offerte binnen 5 minuten verstuurd om binnenshuis te kunnen overleggen. s,middags kon de auto inclusief de rekening, na sluitingstijd van de garage, afgehaald worden inclusief latere betaal mogelijkheid ivm feestdagen, top. 1 advies: wanneer banden vervangen moeten worden geef dan ook aan welke marge er in de prijs zit. Verder uiterst tevreden

Super Service

Altijd heel goed geholpen

Heel goed georganiseerd

Auto gebracht, werd netjes gebeld over remblokken en schijven die vervangen moesten worden. Kosten werden vooraf verteld zodat je niet voor verrassingen komt te staan als je de auto ophaalt. Was wel een verrassing toen ik de auto ophaalde hij was weer schoon ze hadden hem zelfs gewassen.

Daltonweg 3

3225 LR Hellevoetsluis