Keurige ,nette garage klantvriendelijk en niet duur.

Meerdere auto's hier gekocht en al jaren zonder problemen, en heb je wel wat dan wordt het zeer snel verholpen. Zeer tevreden over de aflevering, prima klant vriendelijk personeel .voor ieder wat wils.

Wederom goed geholpen

Snelle en accurate afhandeling van jaarlijkse rdw keuring

Degelijk en betrouwbaar autobedrijf met klantvriendelijke en correcte medewerkers

Fijne ervaring op gedaan bij Stoopman bij het zoeken en aankopen van een andere auto. Duidelijke informatie ontvangen over de historie en uitrusting van de auto. Ook de formaliteiten netjes en direct geregeld. Enkele verbeter punten zijn netjes en in goed overleg in orde gemaakt voor aflevering.

Zeer vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben.

Zeer prettig

Top bedrijf

Uitstekende service

Fijne en uitstekende service, vriendelijk personeel

Super vriendelijk en zeer goed geholpen.

Had een auto gezien deed aan mij verwachtingen en de prijs was ook naar verwachting. Auto netjes en op afgesproken tijd en dag stond deze voor mij klaar.

Cijfer 10

Wij hebben bij Stoopman een VW T4 camper gekocht. 20 jaar oud maar in fantastische staat. Mijn nichtje gaat er Europa mee rondtrekken. Wij zijn geholpen door Leo. Zeer vriendelijk, geduldig, zoekt alles uit samen met Patrick van de werkplaats. Samen de auto op de brug kritisch bekeken. Kleine dingen zijn gerepareerd of zijn besteld en worden op een later moment gemaakt. Veel auto’s gekocht in mijn leven, bij veel verschillende bedrijven, maar de firma Stoopman valt in positieve zin op!

Betrouwbaar

Hele fijne garage met vakkundig en vriendelijk personeel fijne sfeer en betrouwbaar

Zeer goed ken van noorde eiland

Helpen goed kom met oplossing en klant gericht Zo hoe ik ze ken betrouwbaar ook als je een auto koop of laten keuren

Goed geholpen

Goede ervaring en een goede ontvangst.

Goed duidelijk vriendelijk en betrouwbaar !

Plezierig, goede service. de deal was snel rond, bedankt ook namens mijn vrouw.

Super service

Klantvriendelijk,goed advies, nemen echt de tijd voor je.Je kunt rustig rondkijken en eventueel een proefrit maken. En niet te vergeten de heerlijke koffie die je krijgt. Ben erg blij met mijn nieuwe auto. Dankjewel Nanda.

Prima service !

Raambediening stopte er plotseling mee. Eerst gekeken of ze het zo konden verhelpen( tussendoor). Helaas niet. afspraak gemaakt. Om prijs te drukken mechanisme van sloop erin gezet. Prima meedenken.

Prima garage geweldige service

Deskundig... goed geholpen

zeer goede communicatie

Alleen maar goeds, communicatie prima, afspraak is afspraak, snelle service. een echte vakkundige garage!

Nooit geen gedoe

Wordt altijd keurig geholpen

Goed.

Gewoon goed!

Fijne auto dealer,in alle merken thuis.

Fijne aankoop van 2 auto's, privé en zakelijk, keurig volgens afspraak geleverd.

Service

Je kan er altijd terecht. Je w wordt heel goed geholpen. Vriendelijk personeel.

Vriendelijk en voortvarend geholpen.

Auto op afspraak voor APK gebracht. Omdat wachten nu geen optie is, een leenauto voor een schappelijke prijs meegekregen. Werd al snel gebeld dat de auto klaar was. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Normale prijs voor een APK betaald.

Super goed geholpen

Zoals altijd een prima service! Dank jullie wel. Stichting My Breath My Music is heel blij met STOOPMAN Auto's BV

Staan altijd klaar voor je

Betrouwbaar adres

Goede ervaringen. Wel jammer dat ik een keer voor niets kwam (2 x 40 km) omdat een afspraak verkeerd was ingepland.

Daltonweg 3

3225 LR Hellevoetsluis