Meerdere keren auto gekocht bij Stoopman auto’s altijd zeer tevreden over de auto’s en goede service

Tevreden

Snelle reparatie maar wel prijzig....

Fijne mensen, goede service

Buitengewoon fijn geholpen! Auto werd thuis afgeleverd, coronaproof! Beurtje gehad, goede banden eronder. Top!

Goede snelle service

Bellen om ruitenwisser te vervangen. Langs komen en afhandelen. Desgevraagd de bandenspanning gecontroleerd en lucht toegevoegd

Heel goed

Heel vriendelijk en behulpzaam

Snel geregeld, maar wegens Corona buiten in de kou wachten, maar ik snap de regels

Redelijk

Prima bedrijf. Goede service. Kein keloel

Vlotte service, sympathieke mensen. Ook als ineens tussendoor komt met een pech geval, proberen ze toch even tijd voor je te maken. Lampje vervangen, service meneer!

Zeer klantvriendelijk.

Alles volgens afspraak. Het enige minpuntje was dat de auto aan de binnenkant niet gereinigd was.

Alles is goed gegaan zonder klachten

Verder niks te vermelden

Geweldig bedrijf

Staan altijd voor je klaar

goede service tijdens apk keuring

garage gaf oplopende kosten welke ontstonden tijdens keuring zeer vlot telefonisch door, zoals ook was afgesproken. op mijn verzoek werd er zelfs een offerte binnen 5 minuten verstuurd om binnenshuis te kunnen overleggen. s,middags kon de auto inclusief de rekening, na sluitingstijd van de garage, afgehaald worden inclusief latere betaal mogelijkheid ivm feestdagen, top. 1 advies: wanneer banden vervangen moeten worden geef dan ook aan welke marge er in de prijs zit. Verder uiterst tevreden

Super Service

Altijd heel goed geholpen

Heel goed georganiseerd

Auto gebracht, werd netjes gebeld over remblokken en schijven die vervangen moesten worden. Kosten werden vooraf verteld zodat je niet voor verrassingen komt te staan als je de auto ophaalt. Was wel een verrassing toen ik de auto ophaalde hij was weer schoon ze hadden hem zelfs gewassen.

Vakmanschap nummer 1

Wij zijn al jaren vaste klanten bij Floris en Nanda, die ons altijd netjes en correct behandelen. Ook altijd tot onze tevredenheid worden de problemen van onze auto`s gerepareerd. Mede ook door Patrick zijn kunde.

een bedrijf waar ik graag kom

waar ik altijd te recht kan en dat het bedrijf altijd voor me klaar staat

Zeer klantvriendelijk en top service!

Stoopman denkt altijd mee in wat het beste is voor jouw auto, daarbij gaan ze er zorgvuldig te werk en denken mee in oplossingen. Ontzettend klantvriendelijk met een goed en ervaren team! Toppers!

Super geholpen tot zou ver

Weer prima voor elkaar!

Voor APK en kleine beurt is mijn auto weer naar Stoopman gegaan.

Altijd tevreden

Vriendelijk personeel

Zeer goede service

Netjes

Nog niet zo lang geleden me auto gekocht er gingen wat dingen aan de auto mankeren langs de garage gegaan en garage stoopman heeft dit netjes opgelost

Hele fijne behandeling

Erg klantvriendelijk en meedenkend, Gratis leenauto

Onze auto is prima gemaakt, alleen het electrische gedeelte doet het niet zo goed. Maar volgende week komt het wrs goed. Staat hij weer ingepland.

Super service

Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Zowel bij verkoop van auto's als onderhoud. Heel klantvriendelijkheid

Keurige ,nette garage klantvriendelijk en niet duur.

Meerdere auto's hier gekocht en al jaren zonder problemen, en heb je wel wat dan wordt het zeer snel verholpen. Zeer tevreden over de aflevering, prima klant vriendelijk personeel .voor ieder wat wils.

Daltonweg 3

3225 LR Hellevoetsluis