Goed en snel geholpen

Goed bedrijf kom er al weer wat jaartjes helpen je waar ze kunnen :)

Goede service met juiste communicatie

Goede service met juiste communicatie

Na een wat valse start is alles tóch goed gekomen. Prima service, klantvriendelijk.

Goede service niks mis mee!

Niks op aan te merken.

Ik kom er al jaren, altijd goed geholpen

Al. Jaren ervaring met deze vak garage Ik heb hier niets aan toe te voegen

Zeer nette service

Goed geholpen

Prima snel vakkundig

De auto is prima gemaakt, bedankt!

Goede service!

Wat een enthousiaste mensen werken hier! Goede service, mensen denken in oplossingen en niet in problemen ..... mijn autootje gaat hier al heel veel jaar voor onderhoud naar toe en ik ben een zeer tevreden klant!

Ouderwetse service. Klant is hier echt nog koning

Eerlijke en oprechte service. Klant is hier nog wel een koning

Vakkundig, snel en eerlijk

Na een gebroken ventiel en een band die niet meer werd geproduceerd, werd er alles aan gedaan om mij weer vlot op de weg te krijgen. Uiteraard met alle veiligheidseisen en nog een goed advies op de koop toe. Stoopman is al jaren mijn vaste garage en dat is niet zonder reden. Een aanrader voor een ieder.

Is heel goed

Mijn ervaring is heel goed

Topbedrijf

Wordt altijd vriendelijk geholpen en supersnel. Zeer vriendelijk personeel.

Goede service met een glimlach.

Ik werd goed geholpen en ook de prijs was goed.

Hele goeie service

Goeie service

Zorgvuldig en betrouwbaar

Service beurt en trekhaak installatie bij fijne garage. Bescheiden arbeidsloon gerekend en auto spik en span terug!

tevreden

goed en gelijk naar oplossing kijken

Goed tot ZEER Goed

Goed en betrouwbaar

goed bedrijf.

auto's zien er netjes en goed uit. personeel is vriendelijk. de auto die ik er gekocht rijd echt heerlijk.

Hele fijne ervaring! Betrouwbare garage die persoonlijk met je meedenkt.

Echt een betrouwbare garage van mensen met het hart op de goede plaats.

Heb mijn auto gebracht voor APK en grote beurt kreeg netjes een leen auto mee helaas wel het bakkie koffie moeten missen door de corona ellende maar ja begrijpelijk.wel netjes geholpen en weer tevreden en over 35.000 KM sta ik er weer voor een kleine onderhoudsbeurt. Toppie weer bedankt en ga zeker zo door. Mvg Benito uit Dordrecht.

Helemaal top!

Stond vd week met een lege accu en Leo kwam met een lader naar me toe. Daarna gelijk achter hem aan gereden en binnen een half uur reed ik weer met een nieuwe accu in de rondte! Helemaal top!

We zijn zeer tevreden!

We zijn zeer tevreden met de manier waarop Stoopman Auto's BV ons heeft behandelt tijdens de koop van onze nieuwe auto en de inruil van onze oude auto. De service die men ons heeft geboden is geweldig en de verkoper was zeer beleefd en vriendelijk! Alle lof voor Stoopman Auto's BV!

Zeer goed en ervaring

Mijn naam is ton v Aken. Monteurs zijn ervaren en altijd vriendelijk 'en als je naar huis gebracht moet worden 'geen probleem 'halen ook geen probleem altijd vriendelijk.

Zijn eerlijk en zeer goede service

Betrouwbaar vakkundig bedrijf

Stoopman is een bedrijf met vakkundige monteurs. Altijd prijsopgave vóóraf en je auto is altijd snel klaar. Voor een wat langere reparatie hebben ze ook een leenauto beschikbaar.

Daltonweg 3

3225 LR Hellevoetsluis