Zoals altijd een goede service

Heel fijn!

Ik werd goed geholpen in mijn keuze, mijn auto is helemaal nagekeken en ik heb een heel fijn gevoel gehad bij de verkoop. Ik ben superblij met mijn auto!

Geweldig !

Kom al heel wat jaartjes bij Stoopman en nog steeds héél blij met hen. Welkom gevoel en service is top !

afspraak is afspraak en goede prijs kwaliteit verhouding

Goed geholpen

Jammer dat bij de 1e bezichtiging we niet goed konden onderhandelen. Bij een telefoontje vanuit jullie 2 dagen later toch kunnen onderhandelen en de auto alsnog gekocht.

Fijne mensen en een fijne en goede monteur.

Als je binnen komt ' morgen wilt u een bakkie koffie ' dan geef je de sleutels van de auto 'en dan brengen ze mij thuis. Fijne mensen. Groetjes ton van Aken

Pure oplichting

Schandalig, Wordt gezegd een speciale accu voor start het stop, ja die zijn duur zeggen ze Accu voor 300 euro ex BTW + montage kosten 35 euro ex BTW !!! online zelfde accu 146,95 met gratis verzendkosten volgende dag in huis!! En dan gewoon het dubbele rekeningen!! Begrijp dat het wat duurder is bij de garage maar zoveel is gewoon oplichting!!. Ik kom er nooit meer!!!!

uitstekende service. klantvriendelijk. gewoon prima

Vriendelijke mensen

Hopelijk blijkt mijn autootje net vriendelijk als de service te zijn. Alle vragen zijn uitgebreid beantwoord en we zijn vriendelijk behandeld.

Goede service, vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, goede service

Heel prettig en vakkundig geholpen.

Zoals de titel al aangeeft, was het een heel prettigen vakkundig contact met Nanda en Floris.

Gewoon goed

Al jaren klant in zowel aanschaf dan onderhoud/APK. Niet de goedkoopste maar een prima prijs kwaliteit verhouding.

Positief

Ben vriendelijk te woord gestaan. Alles wat is afgesproken is gebeurd.

Mijn ervaring

Altijd goed en vriendelijk geholpen

uitstekend

APK en zomercheck prima uitgevoerd. Aandachtspunten voor de volgende beurt goed gecommuniceerd.

Service met een Hoofdletter S

Ik heb een Citroën C4 gekocht en mocht deze meteen meenemen. Beurt en APK ben ik twee weken later voor terug gekomen. Door deze extra tijd heb ik op mijn gemak alles door kunnen geven waar ik tegen aan liep. Het was een hele bevalling om alle punten op te lossen tot een externe specialist aan toe, maar echt alles is vernieuwd en opgelost. Voor mij echt een klasse zaak met prettige mensen en geweldige service

Goede dienst verlening.

Goed en netjes geholpen

Netjes geholpen , proefrit kon zolang ik wilde. Krijg nog nieuwe keuring ook al was de auto nog maar 2 maanden gekeurd. Top

Super goed geholpen

Heel netjes geholopen door leo

Altijd prima

Altijd goede service en communicatie!

Altijd behulpzaam

Ook nu weer goed geholpen,als ik tussendoor vragen heb staan ze ook altijd klaar om te helpen.

Goed adres voor betrouwbare occasions

Prima bedrijf met vriendelijke en kundige verkopers en monteurs

Vriendelijk behulpzaam een ze nemen de tijd voor je. Perfecte auto gevonden voor mij en de oude auto thuis opgehaald. Bedankt.

Goed geholpen

Na een vervelende storing, diverse keren helaas terug moeten gaan, maar ze hebben het uiteindelijk gevonden en opgelost. Op dit moment geen klachten met de auto. Personeel zeer behulpzaam en altijd een vervangende auto mee gekregen!!! Top!!!

Uitstekende service.

Ze maken altijd tijd voor jr ook , zoals ik, vraag even naar mijn olie te kijken Service is uitstekend. Mijn volgende auto ga ik er ook zeker weer kopen.

Daltonweg 3

3225 LR Hellevoetsluis