prima service als altijd

in 1 woord SUPER

Heb inmiddels een andere auto gekocht maar blijf gewoon met mijn onderhoud van mijn Renault Talisman bij Stoopman omdat er goed en aardig en eerlijk personeel aanwezig is. Ze alles in overleg doen en ook nog betaalbaar is. En ze zorgen ook voor een leen autootje en dat is ook een prettig idee. Kan maar 1 zin zeggen. TOPPERS GA ZO DOOR TOT DE VOLGENDE MAAR WEER!!! Groet Benito.

Heel goed

Top zaak word altijd goed geholpen

Goede service.

Goede service en heel professionele werkmannen.

Ik heb een goede ervaring met Stoopman Auto's BV

Ik heb een goede ervaring gehad met Stoopman Auto's BV, Een auto voor een grote beurt gebracht. Klantvriendelijk, goede en heldere communicatie, komen hun afspraken na.... kortom niets op aan te merken. Het voelt vertrouwd. Belangrijk in elke zakelijke realatie. Zeker een aanbeveling

uitstekingt

mijn ervaring met stoopman is dat je goed wordt geholpen met vakkundige vaklui

Goede en vriendelijke service!

Snel, klantvriendelijk en gastvrij.

Altijd goede service

Altijd goede en betrouwbare service. Mijn auto al jaren in onderhoud

Top garage

Je wordt hier zo fijn geholpen. Eerlijke betrouwbare mensen. Echt een aanrader!

zeer klant vriendelijk

zeer klantvriendelijk en goede service je word goed geholpen door heel het proces met alle papier werk en de omgang met de klant is zeer goed en persoonlijk

Super geholpen

Super service en fijn geholpen

Wat een service!

Wat een service! Je wordt hier altijd zo fijn geholpen. Echt een aanrader!

Fantastisch!!

Ik was opzoek naar een leuk en betrouwbare auto, die heb ik bij Stoopman gevonden dankzij een hele goede service!! Eerlijke en betrouwbare mensen!!

Wij zijn keurig netjes benaderd,en goed behandeld.

Wij hebben een goede ervaring met Stoopman. Wij zijn eerst twee keer wezen kijken en werden voorzichtig benaderd door de verkoper (Leo) met de vraag of hij kon helpen,hij liet ons verder met rust, De keuze was gemaakt en Leo geroepen om de zaak af te handelen. Ook dit is keurig en uitgebreid gedaan. Drie dagen later de auto opgehaald en tot nu toe zijn we tevreden met de aankoop.

Ontzettend goed geholpen!

Vriendelijk, snel geholpen en goede service.

Zoals altijd top service

goed ge holpen

prima service

Goede omschrijving met wat te repareren

Was weer TOP!

Volgens afspraak werkzaamheden weer prima uitgevoerd. Dat mijn achteruitkijkspiegel waarschijnlijk door de hitte besloten had er de brui aan te geven door van de voorruit te vallen bij het starten, werd binnen 10 minuten opgelost. Autootje is al aardig op leeftijd, maar doet het nog uitstekend.

Super service

Altijd een goed gevoel als ik bij Stoopman ben geweest. Of het een vraag is of een reparatie maakt niet uit.

betrouwbaar en super goede service

flexibel en snel in maken van afspraak; ik voel me veilig in mijn auto na servicebeurt door Stoopman.

Goed!!

Het advies en verkoop gesprek met Floris is prettig verlopen. Ruim de tijd genomen om te adviseren in de aankoop van onze Camper en in de aflevering.

Zo als altijd prima

Goede service, vriendelijk personeel

Prima en zeer behulpzaam personeel.

Een paar keer daar geweest als nieuwe klant en alles verliep op rolletjes.

Eerlijke adviezen en een eerlijke prijs! Top.

Fijne vriendelijke medewerkers. Denken mee met de klant. Geven goede adviezen en zijn duidelijk qua kosten. Gingen er ook geen cent overheen toen de rekening eenmaal klaarlag. Ik heb de verplichte APK laten uitvoeren in combinatie met een kleine beurt. Er wordt geen woord over de leeftijd van mijn auto of dat ik deze niet bij hen had gekocht. Mijn eerste ervaring met Stoopman Auto's is louter positief te noemen. Stoopman heeft er een vaste klant bij!

Daltonweg 3

3225 LR Hellevoetsluis