Iedereen altijd vriendelijk en behulpzaam

Doordat ik een oudere auto heb, heb ik iets teveel pech. Dus ik kom hier vaker dan mij lief is ☺️. Ze kennen mij. Altijd is iedereen uitermate vriendelijk en behulpzaam. Staan altijd voor mij klaar. Heel fijn.

Volgende auto koop ik weer hier!

Goede sfeer, makkelijk in de omgang met humor. Mooie campers en auto's in de verkoop.

Prima bedrijf en goede service!

Goede voorlichting bij aankoop van onze camper. Klantvriendelijk en kennis van zaken komen afspraken na, topservice!!

Helemaal top

Zeer goed.

Zeer goede service

Een probleem met onze camper is opgelost door te luisteren en mee te denken over de eventuele oorzaak.

Goede afspraak,duidelijke werkwijze.

Plezierig bedrijf

Klantvriendelijkheid staat bovenaan.

Wat kleine reparaties die net buiten de officiële garantie termijn vielen alsnog opgepakt en verholpen. De rekening daarvan in goed overleg gedeeld.

Uitermate vriendelijk, maar belangrijker zeer professioneel.

Ik kom hier al jaren en heb nooit onenigheid gehad. Natuurlijk was er wel eens een prijzige reparatie, maar dit lag niet aan Stoopman, maar gewoon aan de onderdelen. Ik heb ze leren kennen als zeer vriendelijk, professioneel maar bovenal uitermate betrouwbaar en eerlijk. Ik ga niet meer weg!

Super service

Vriendelijk en kundig personeel Goede service!

Zeer ervaren en vriendelijke mensen je kan alles vragen niks is teveel

Klantvriendelijk en servicegericht bedrijf

Wij hebben er laatst een camera mogen kopen, en zijn netjes en vakkundig geholpen. Bij de aflevering werd alles netjes uitgelegd, al waren sommige punten wat ruim van begrip. We zullen maar denken de toekomst en onze ervaring zal ons verder leren hoe de camper behandeld wil worden. Nogmaals petje af voor de verkoper (Leo) en bedankt voor het vertrouwen. Hopelijk hebben we hier de komende jaren veel plezier van.

De aflevering was een feestje

We waren verrast dat er veel tijd voor de aflevering uitgetrokken was. Zoals ze zelf zeggen het moet een feestje zijn. En dat hebben we ook zo ervaren.

Uitstekende ervaring

Goed en prettig geholpen bij aankoop gebruikte auto.

Professioneel, vriendelijk

Snel geholpen ondanks de drukte. Vriendelijk contact met medewerkers, Klacht aan de auto op professionele wijze verholpen

Fijn autobedrijf met vriendelijke personeel

Mooie Dethleff Camper gekocht bij Stoopman auto’s, goed geholpen door Floris en Nanda. Camper netjes en schoon opgeleverd. Met vragen kan je altijd bellen.

Prettig en klantvriendelijk contact.

Plezierig, begripvol en met wederzijds vertrouwen. Aandachtspunt : Een kleine attentie bij aflevering zou op zijn plaats geweest zijn.

Positieve ervaringen

In de afgelopen jaren heb ik positieve ervaringen bij Stoopman Auto's BV. Ik kan hier altijd snel terecht, het personeel weet wat ze doen en zijn erg vriendelijk.

Gastvrij No-nonsence, Eerlijk

Vriendelijk personeel, altijd bereid om service te verlenen !

Perfect geregeld en netjes

Na een aantal geen eigen auto te hebben gehad, had ik die toch weer nodig. Leo gaf prima advies en de service is perfect. Na een lekker kopje koffie een proefrit gemaakt en daarna alles rond gemaakt. Nogmaals bedankt!

Goede service en komt afspraken na.

Altijd goed

Kom er al war jaren , altijd goed en vriendelijk personeel.

Vriendelijk personeel en goeie service

Ik kom al 20 jaar bij deze garage en altijd goed geholpen

Zeer goede service

Een prima bedrijf voor het laten plegen van onderhoud van je auto. Je wordt altijd correct geholpen. Service is uitstekend. Dit blijkt ook wel want ze hebben het altijd druk. Een fijne persoonlijke benadering, goed advies.....kortom een prima bedrijf !

Goede service die je kan verwachtten zoals het hoor.

Klasse service

Occasion gekocht op 5 augustus 2024, ik kreeg zeer uitgebreide informatie over het verleden van de aangeschafte auto. Team Stoopmans eerlijke en professionele mensen. Zeker een aanrader om hier een occasion te kopen. Bedankt voor de goede service!

Daltonweg 3

3225 LR Hellevoetsluis