Vriendelijk, betrouwbaar & kundig

Nemen de tijd voor je. Zijn ontzettend vriendelijk en transparant. Alles gaat op basis van vertrouwen.

ontvangst , uitleg en afhandeling ,keurig netjes.

Bekwame uitleg van de camper v.w California.

Kan niet beter!

Nog nooit een autobedrijf meegemaakt dat zoveel voor zijn klanten doet!

Helemaal top

Na een half jaar opzoek te zijn naar een auto. Kwam ik uiteindelijk uit bij stoopman. Kwam daar eerst voor een andere auto super geholpen uit eindelijk een Clio gekocht. Er moest nog veel aan gebeuren dat hebben ze allemaal gedaan binnen het pakket. Dus uit eindelijk een super goede deal gemaakt. Ik ben super tevreden over het verloop en op nummer 1 natuurlijk de auto. Ik raad stoopman bij iedereen aan

perfect. uitstekende service

uitstekende en zeer vriendelijke behandeling en uitmuntende service

Vriendelijke en betrouwbaar, fijne garage!

Vriendelijke en betrouwbaar, fijne garage!

Helemaal wat je mag verwachten

Helemaal wat je mag verwachten

Vriendelijk, correct en betrouwbaar

Goede ervaring, transparant, correct, flexibel en betrouwbaar.

Prima afhandeling van mijn wintercheck

Stoopman vertelt wat er eventueel loos is aan de auto en adviseert de klant voor reparaties die zich in de nabije toekomst kunnen voordoen.

Een top bedrijf!

Een auto dealer waar sevice op nummer 1 staat! Vriendelijk en behulpzaam personeel!!

Goede service, ook als het anders loopt dan gepland.

Banden laten verwisselen, maar de gevraagde banden konden niet geleverd worden. Stoopman heeft hier netjes over gebeld en het verwisselen ging vlug.

Een fijn bedrijf waar je goed geholpen wordt

Perfecte hulp

Perfecte hulp altijd

fantastisch

Mijn zoon heeft me verrast met een nieuwe auto, We komen en kopen zelf al 17 jaar auto`s bij Nanda en Floris. Maar ook al zijn we onderhand meubilair bij hun, we worden altijd fantastisch geholpen. Bedankt

klantvriendelijk, correcte en snelle afhandeling van garantie.

Dag Floris, Graag wil ik je vriendelijk bedanken voor de prima service. Na de nodige kilometers met de gereviseerde motor blijkt het olieprobleem volledig opgelost. Voor de afhandeling van de garantieprocedure, inclusief vervangend vervoer, heb ik veel waardering. Nogmaals bedankt. Beste groeten, Ton

Super snel geregeld!

Binnen 5 minuten een auto kopen? Bij Stoopman kan het!

goede en snelle service!!!

Kom ik om 12 uur met lek in het spruitstuk van mijn Focus. Kunt u hem achterlaten? ja hoor. Thuisgebracht en 4 uur later weer opgehaald en auto gerepareerd meegenomen. Ben zeer tevreden over deze garage. Heb helaas meerdere andere ervaringen in het verleden.

Top, zoals altijd

Excellente service, transparant en een fijne ervaring

Superservice

Auto gekocht met goed advies, alles netjes verzorgd zowel met aflevering auto als het papierwerk .

Super service

Super garage

Was weer prima!

Snel en vakkundig diagnose met reparatie.

Uitstekend geholpen en goede service

Betrouwbaar en geweldige service

Afgelopen week een auto bij Stoopman gekocht. Goed en eerlijk advies gekregen en daarboven op een topservice!!! Heel erg bedankt allemaal. Ben erg blij met mijn auto. Absoluut een aanrader!!!

Zijn altijd behulpzaam . Alleen jammer dat de de appelflappen op waren gegeten .

Hele fijne camper gekocht en snel gehandeld/goed geholpen!

Mooie camper op de website gezien, afspraak voor een proefrit & bezichtiging gemaakt en daarna meteen tot kopen overgegaan. Hele fijne snelle gang van zaken: super fijn! Afgesproken aanpassingen aan de camper helaas niet helemaal zoals afgesproken uitgevoerd, omdat het hefbed toch niet over de door Stoopman bevestigde extra gordel-steun kan. Dit is wel van te voren specifiek nagevraagd dus dat is erg jammer. Gelukkig is het hefbed niet heel hard op deze steun geknald en daarmee de schade aan het hefbed en het kastje beperkt gebleven, maar we moeten nu wel zelf nog deze gordelsteun dusdanig aanpassen dat eea past.

Daltonweg 3

3225 LR Hellevoetsluis