Goed advies gekregen over de reparatie die nodig was.

Erg prettig, vakkundig en persoonlijk behandeld bij aankoop van auto,

Wederom ( is 2e auto die ik daar koop) goed advies gekregen van vakkundig mensen.

uitstekend

super vriendelijke mensen

Zeer goed en vriendelijk geholpen

Klantvriendelijk, goede service. Denken met je met je mee over de keuzes die je wil maken. Alles goed afgehandeld

Supersnelle sevice

Ik word er altijd goed en correct geholpen

Alles wordt netjes en vriendelijk opgelost.

Super klantvriendelijk

Als klant word je met alles heel goed geholpen. Ik heb daar mijn 1e auto gekocht en er word goed tijd voor je genomen om alles door te nemen en te bespreken!

Geweldige service

Ik ben al jaren naar volle tevredenheid klant bij Stoopman. De medewerkers zijn erg deskundig en vriendelijk, en staan altijd voor je klaar. Ik raad autobedrijf Stoopman bij iedereen aan!

Goed geholpen

Goed en vakkundig geholpen .

Vriendelijk, meedenkend en kundig

Het was een hele prettig ervaring

Mijn ervaring was heel positief

Goed advies en goede service

Als vanouds ok

Goed meedenken en betrokken bij de klant en de auto.

Banden laten verwisselen en kleine beurt. Alles goed en keurig gedaan. Vanuit de garage opmerkzaam gemaakt op schade aan de lak en meteen meedenken met een goede oplossing. Kleine en fijne garage die persoonlijk is en meedenkt.

Wat een aardige en gezellige mensen en super service!

Ze hebben echt hart voor de zaak en de klanten. Je weet hier dat je eerlijk behandeld wordt en dat er geen verkooptruckjes worden uitgehaald. Heel fijn!

Eerlijk, betrouwbaar in oplossingen denkend bedrijf

Wat fantastisch als ik mijn mini autootje weer mag ophalen nadat hij daar weer helemaal verwend is met nieuwe banden nieuwe olie nieuwe filters ect… personeel is super aardig, denken mee vertellen precies wat er moet gebeuren en voor een nette prijs. Wij komen al sinds 1986 bij de firma Stoopman en nog steeds dezelfde top service! Ga zo door!

goede service

leuke auto's niet duur en mensen die er werken willen je graag helpen rij nu in leuke toyata ben erg blij met me auto alles nagelen en gelijk keuring heel fijn bedrijf

Persoonlijk en betrokken

We zijn al vele jaren klant bij Stoopman en worden altijd netjes geholpen. Ze gaan heel ver om te zoeken naar een passende oplossing en denken ook echt met je mee. En voor een eerlijke prijs. Mijn laatste bezoek heeft ze wat hoofdpijn bezorgd, maar het werd wel opgelost! Fijne eigenaar, fijne verkoper en fijne monteurs.

Super service

Je kan altijd terecht en doen er alles voor om problemen op te lossen en altijd in overleg. Klantvriendelijkheid is super!

Perfect geholpen.

Uitstekend geholpen door personeel. Namen de tijd om alle vragen te beantwoorden en info te geven over de auto die we hebben aangeschaft.

gewoon goeie garage !!!!

APKtje gehad. Weer picobello geregeld. Gelukkig niet zoals Picobello BV dat doet. (Waardenberg en de Jong) ;-)

Wij worden altijd zo goed geholpen!

Hier werken alleen maar fijne en hartelijke mensen. Ze zijn ook enorm kundig! Een aanrader!

Super goed en netjes geregeld

Ben naar Stoopman gegaan, om onze renault megane in te ruilen, en er een opel meriva te kopen. Bij aankomst netjes ontvangen, en de meriva stond al klaar. Bleek er bij onze renault iets kapot te zijn (zelfs ik kon dat zien als leek, dus geen praatjes om de de inruil prijs te drukken) Toch nog een reeële inruilprijs gekregen en de meriva gekocht. (Die werkelijk als nieuw rijdt) Al met al super geholpen en een echt meedenkende verkoper.

Daltonweg 3

3225 LR Hellevoetsluis