Super snelle en goede service

Grote beurt in één middag. Betrouwbare garage en je betaalt er geen cent teveel!

vriendelijk en eerlijk bedrijf. ben vaste klant en zal dat zeker blijven.

Netjes geholpen vriendelijk.eerlijk en betrouwbaar.

Vriendelijk en kundig

Uitstekend, als je lang met je auto wilt doen, moet je hierheen faan

ik frank jansen word goed geholpen

me auto is altijd goed gerepareerd als hij bij jullie vandaan komt ben meestal tevreden over hoe hij dan weer is

gezellig

vaklieden

Prettig tot overeenstemming gekomen.

Diverse malen hebben wij Floris van Stoopman bezocht alvorens tot aanschaf van een buscamper over te gaan. We zijn altijd vriendelijk geholpen, niets was te veel en zullen hier voor regulier onderhoud terugkomen. Als de service zo blijft als tijdens het verkooptraject dan zal ik Stoopman zeker aanbevelen.

Prima de lux....Zeer goed geholpen.

Prima de lux....Zeer goed geholpen.

Erg klantvriendelijk

Auto gekocht, bleek wat mankementen te hebben. Tot twee keer keurig opgelost en zelfs de auto twee keer opgehaald. Rijd nu goed. Top service :)

Gewoon goede echte service.

Kom er al enkele jaren vind het een fijne garage mensen die hun vak verstaan. Wordt gebeld i.v.m de kosten en reparaties wat er met je auto gaat gebeuren. Dus ja de volgende onderhoudsbeurt is weer bij Stoopman.

Goede service en kwaliteit

Ze nemen je altijd serieus en nemen de tijd voor je. Ze zijn transparant zodat je weet waar je aan toe bent.

Goed uitgeruste garage met positief kritisch personeel

Degelijk,kennis van zaken,service gericht en warm welkom

Goed advies gekregen over de reparatie die nodig was.

Erg prettig, vakkundig en persoonlijk behandeld bij aankoop van auto,

Wederom ( is 2e auto die ik daar koop) goed advies gekregen van vakkundig mensen.

uitstekend

super vriendelijke mensen

Zeer goed en vriendelijk geholpen

Klantvriendelijk, goede service. Denken met je met je mee over de keuzes die je wil maken. Alles goed afgehandeld

Supersnelle sevice

Ik word er altijd goed en correct geholpen

Alles wordt netjes en vriendelijk opgelost.

Super klantvriendelijk

Als klant word je met alles heel goed geholpen. Ik heb daar mijn 1e auto gekocht en er word goed tijd voor je genomen om alles door te nemen en te bespreken!

Geweldige service

Ik ben al jaren naar volle tevredenheid klant bij Stoopman. De medewerkers zijn erg deskundig en vriendelijk, en staan altijd voor je klaar. Ik raad autobedrijf Stoopman bij iedereen aan!

Goed geholpen

Goed en vakkundig geholpen .

Vriendelijk, meedenkend en kundig

Het was een hele prettig ervaring

Mijn ervaring was heel positief

Daltonweg 3

3225 LR Hellevoetsluis