Super vriendelijk en professioneel geholpen tegen een eerlijke prijs

Onlangs onze 2e auto bij Stoopman gekocht. Al een tijdje opzoek om in deze markt een 2e hands auto te kopen tegen een eerlijke prijs. Heel geduldig en vriendelijk zijn we geholpen. Goede adviezen. Ik zou Stoopman auto’s zeker aanbevelen.

Goede aandacht. Deskundig en vriendelijk personeel

Prima Garage. Alles klopt hier. Luisteren goed naar je problemen, en gaan het oplossen.

Heel goed.

Op een heel ontspannen manier een camperbus gekocht. Er was geen moeite teveel.

Goede service en snel geholpen

Goed geholpen, er werd geluisterd, antwoorden op de vragen die ik had. En alles goed geregeld!

Goede service. Ze denken met je mee. Prettige samenwerking.

Uitstekende service, kunnen veel bedrijven wat van leren

Wederom bijzonder prettige ervaring.

Auto gebracht voor APK. Leenautotje mee. Volgende dag op tijd een belletje dat de auto klaar was. Prettige sfeer en klantbejegening.

Klantvriendelijk ,zeer goede service

Snel geholpen

Goeie en snelle hulp.

fantastisch

Zo als gewoonlijk weer goed geholpen. Ik kreeg zelfs extra service van Leo.

Super vriendelijk goed geholpen

Zijn echt top geholpen camper vast gehouden Vriendelijke mensen Alles top uitgelegd

Klantvriendelijk! Zeker aan te raden!

Een prettige ervaring, alle ruimte om auto's of campers te komen bekijken. Er wordt tijd voor je genomen en vragen te beantwoorden, je te informeren en daarnaast wordt je ook vrij gelaten.

Betrouwbaar en sympathiek

Goed en snel en deskundig en vooral een heel betrouwbaar autobedrijf

Mooie occasion! Kan weer 10 jaar vooruit

Prima service, ook als blijkt dat er toch nog iets nagekeken moet worden.

Goeie garage met betrokken personeel.

Nu twee keer daar een auto gekocht. Personeel zeer behulpzaam en vriendelijk, niets is te veel of te moeilijk. Een aanrader als je eens wilt veranderen...

Netjes zoals het hoort.

Bedankt voor de koffie.

Onwijs hulpvaardig!

Samen met mijn vriend een camper gekocht en dezelfde dag hadden wij al pech. De mannen van Stoopman waren meteen bereid om ons te helpen en mee te denken. Bedankt mannen!

Prima geholpen,korte lijnen,netjes bericht.

Fijne zaak,ons kent ons!

Altijd fijn en vriendelijk geholpen!

Top services

Top service en klantvriendeliijk

Altijd snelle en kundige hulp

HEEL FIJN GEHOLPEN!!!

SERVICE WAS OOK HEEL GOED, EN OOK GEWEZEN OP MOGELIJKE PROBLEMEN VOOR IN DE TOEKOMST,HEEL ATENT EN WAARDEVOL !!! EN DE KOFFIE WAS HEERLIJK!!

Vakkundig bedrijf.

Helder en duidelijk in haar communicatie, hartelijke en vriendelijke ontvangst bij binnenkomst en de koffie staat altijd klaar. Een groep ervaren en deskundige monteurs staan voor je klaar. Prima dienstverlening.

Daltonweg 3

3225 LR Hellevoetsluis