Goeie garage met betrokken personeel.

Nu twee keer daar een auto gekocht. Personeel zeer behulpzaam en vriendelijk, niets is te veel of te moeilijk. Een aanrader als je eens wilt veranderen...

Netjes zoals het hoort.

Bedankt voor de koffie.

Onwijs hulpvaardig!

Samen met mijn vriend een camper gekocht en dezelfde dag hadden wij al pech. De mannen van Stoopman waren meteen bereid om ons te helpen en mee te denken. Bedankt mannen!

Prima geholpen,korte lijnen,netjes bericht.

Fijne zaak,ons kent ons!

Altijd fijn en vriendelijk geholpen!

Top services

Top service en klantvriendeliijk

Altijd snelle en kundige hulp

HEEL FIJN GEHOLPEN!!!

SERVICE WAS OOK HEEL GOED, EN OOK GEWEZEN OP MOGELIJKE PROBLEMEN VOOR IN DE TOEKOMST,HEEL ATENT EN WAARDEVOL !!! EN DE KOFFIE WAS HEERLIJK!!

Vakkundig bedrijf.

Helder en duidelijk in haar communicatie, hartelijke en vriendelijke ontvangst bij binnenkomst en de koffie staat altijd klaar. Een groep ervaren en deskundige monteurs staan voor je klaar. Prima dienstverlening.

geweldige mensen

vriendelijk en vakkundige mensen

Fijn bedrijf klantvriendelijk

Vanaf dat ik de eerste keer er kwam een goei klik en fijn gevoel bij dit bedrijf.

Een aanrader, goede service, vriendelijk personeel, behulpzaam, denken met je mee en geven een eerlijk advies. Ik ben tevreden.

Super bedrijf

Terwijl het zeer druk wordt je toch netjes geholpen.

Men wordt altijd vriendelijk ontvangen en zoeken altijd naar een zo goed mogelijke oplossing bij eventuele problemen. Is iets echt niet aan vervanging toe dan zeggen ze dat ook. Er is altijd eerst overleg.

Simpel gezegt: De beste garage die er is!

Namens Stichting My Breath My Music dank ik Stoopman Auto's BV wederom voor de uitstekende service. We zijn enorm dankbaar voor de ondersteuning van onze stichting die mensen met een zeer ernstige beperking helpt.

Eerlijk geadviseerd

Ondanks drukte goed geholpen en eerlijk advies gekregen bij aankoop en financiering.

Helemaal super.

Snel een afspraak, even een leen auto. En alles verder correct afgehandeld. Prima service. Dus een heel tevreden klant.

vanaf het 1e contact............nou dat dus

Wij zijn in contact gekomen met Stoopman auto's BV omdat we op zoek waren naar een camper. Wij zagen een mooie camper staan en hebben toen een proefrit aangevraagd. Vanaf dat moment hadden wij een heel goed gevoel van de mensen die daar werkte. De camper moest nog wel in de smaak vallen maar toen dat het geval was hebben we besloten om hier onze droomwens in vervulling te laten gaan. Mede door de camper en Stoopman auto's b.v. gaan we ervan genieten. We wilde Floris bedanken voor zijn geweldige service en betrokkenheid die hij voor zijn klanten heeft. TOP

Onlangs werd er onder garantie het één en ander vervangen aan de camper. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit keurig is geregeld. Ook heeft men prima geholpen met een nieuwe sleutel. Op basis van de ervaringen tot nu toe kan ik Iedereen aanbevelen om bij Floris en zijn team langs te gaan voor een auto of camper.

Uitstekende service en vriendelijk personeel

Ik ben een tevreden klant

vriendelijk, behulpzaam, snelle sevice, vertouwd

Ze waren erg vriendelijk, meedenkend, en namen alle tijd voor mij. En ik heb er alle vetrouwen in dat ik een goede auto bij hen heb gekocht. Prima service!

Klant is koning bij Stoopman

Mijn Toyota Aygo weer Apk laten keuren en het vervangende vervoer stond weer gereed. Bedankt voor de service team Stoopman.

Zeer vriendelijk, heel behulpzaam en goede service

Floris heeft de aankoop van de camper goed begeleid. Altijd bereidt om vragen te beantwoorden en alle afspraken die gemaakt waren bij de aankoop zijn nagekomen. Kort na aankoop een paar onvoorziene technische mankementjes gehad, maar ook deze zijn opgelost zonder naar het bedrijf te hoeven komen. Ook hier werd goed in mee gedacht. Stoopman is een aanrader voor de aankoop van een camper!

Staan altijd voor je klaar

Eerlijk en hardwerkende mensen met het hart op de goede plek! Auto rijdt als een zonnetje.

Daltonweg 3

3225 LR Hellevoetsluis