Top bedrijf!

Een bedrijf dat de klant nog als koning behandeld.Ze zoeken altijd naar oplossingen als er iets niet loopt zoals gepland.

Top bedrijf!

Keurig bedrijf! Zeer klantvriendelijk

Wij zijn al heel lang klant bij dit bedrijf en inmiddels hebben we al heel wat auto’s gekocht en in onderhoud bij de firma Stoopman! Hier weten ze nog wat service is, wat een vriendelijke mensen, denken altijd met de klant mee en lossen problemen op!

Keurig bedrijf! Zeer klantvriendelijk

Heb me auto ingeruild en een andere voor terug gekocht. Netjes de punten die niet goed waren gemaakt. Vriendelijke personeel.

uitstekend

uiterst tevreden

prima garage

kwaliteit en een vriendelijk welkom, je voelt je thuis bij deze garage

Goede service!

Als ik meleur heb dan kan ik altijd dezelfde dag nog langs komen. Ga altijd weer tevreden weer weg.

prima weer

ff remlicht vervangen en nieuwe ruitenwissers. Lekker snel gedaan weer. Thnx

Uitstekend.

Altijd hebben ze een luisterend oor. Ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. IK kan altijd bij hun terecht. Wanneer je even moet wachten op iemand die je moet aanhoren, krijg je iets te drinken aangeboden. Als de klus een dag langer moet worden uitgevoerd, krijg ik een vervangende auto mee. Kortom een fijne garage en fijne mensen die daar werken.

Prima sfeer en service,goede prijzen

Ondanks drukke periodes maken ze tijd voor je vrij, goede vriendelijke service

Klantvriendelijkheid

Professionele garage met goede service

Heel fijne service zijn erg behulpzaam

Wat een goede en fijne mensen alles tot in de puntjes verzorgd alle tijd voor je alles kan helpen waar nodig dit is echt een fijne garage met zeer goede service!! Zal het zeker doorgeven aan een ieder die het wil horen.

Super vriendelijk en nette auto's voor een leuke prijs

Mijn huidige auto ingeruild op een auto van stoopman, een nette prijs voor mijn auto terug gekregen. Vriendelijke en gastvrije mensen, koffie staat atlijd klaar!

Hele fijne garage met kundig en vriendelijk persone

Ik kom al een aantal jaren bij deze betrouwbare garage en ga altijd weer tevreden weg prima personeel een aanrader

Altijd heel vriendelijk geholpen

Voor de aanschaf van een Buscamper zijn we bijzonder goed geholpen door het hele team van Stoopman Auto's en Campers. Nette en duidelijke communicatie, professionele uitleg dat geeft vertrouwen en getuigd van een zeer goede Service, niets was teveel, hiervoor nogmaals onze Hartelijke Dank. Op naar nieuwe avonturen! Ruud en Lien uit Goes, Zeeland.

Top service en gastvrije sfeer!

Ik word altijd súper geholpen, te woord gestaan en ontvangen. Er heerst een ontspannen en gemoedelijke sfeer en hele goede en fijne service!

Heel goed en klantvriendelijk geholpen

Ik wilde overgaan op all weather banden. Ik ben daar heel goed in geadviseerd welke ik het beste kon nemen. Mijn auto is weer tip top in orde voor de winter.

Daltonweg 3

3225 LR Hellevoetsluis