Uitstekend.

Altijd hebben ze een luisterend oor. Ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. IK kan altijd bij hun terecht. Wanneer je even moet wachten op iemand die je moet aanhoren, krijg je iets te drinken aangeboden. Als de klus een dag langer moet worden uitgevoerd, krijg ik een vervangende auto mee. Kortom een fijne garage en fijne mensen die daar werken.

Prima sfeer en service,goede prijzen

Ondanks drukke periodes maken ze tijd voor je vrij, goede vriendelijke service

Klantvriendelijkheid

Professionele garage met goede service

Heel fijne service zijn erg behulpzaam

Wat een goede en fijne mensen alles tot in de puntjes verzorgd alle tijd voor je alles kan helpen waar nodig dit is echt een fijne garage met zeer goede service!! Zal het zeker doorgeven aan een ieder die het wil horen.

Super vriendelijk en nette auto's voor een leuke prijs

Mijn huidige auto ingeruild op een auto van stoopman, een nette prijs voor mijn auto terug gekregen. Vriendelijke en gastvrije mensen, koffie staat atlijd klaar!

Hele fijne garage met kundig en vriendelijk persone

Ik kom al een aantal jaren bij deze betrouwbare garage en ga altijd weer tevreden weg prima personeel een aanrader

Altijd heel vriendelijk geholpen

Voor de aanschaf van een Buscamper zijn we bijzonder goed geholpen door het hele team van Stoopman Auto's en Campers. Nette en duidelijke communicatie, professionele uitleg dat geeft vertrouwen en getuigd van een zeer goede Service, niets was teveel, hiervoor nogmaals onze Hartelijke Dank. Op naar nieuwe avonturen! Ruud en Lien uit Goes, Zeeland.

Top service en gastvrije sfeer!

Ik word altijd súper geholpen, te woord gestaan en ontvangen. Er heerst een ontspannen en gemoedelijke sfeer en hele goede en fijne service!

Heel goed en klantvriendelijk geholpen

Ik wilde overgaan op all weather banden. Ik ben daar heel goed in geadviseerd welke ik het beste kon nemen. Mijn auto is weer tip top in orde voor de winter.

Super vriendelijk en professioneel geholpen tegen een eerlijke prijs

Onlangs onze 2e auto bij Stoopman gekocht. Al een tijdje opzoek om in deze markt een 2e hands auto te kopen tegen een eerlijke prijs. Heel geduldig en vriendelijk zijn we geholpen. Goede adviezen. Ik zou Stoopman auto’s zeker aanbevelen.

Goede aandacht. Deskundig en vriendelijk personeel

Prima Garage. Alles klopt hier. Luisteren goed naar je problemen, en gaan het oplossen.

Heel goed.

Op een heel ontspannen manier een camperbus gekocht. Er was geen moeite teveel.

Goede service en snel geholpen

Goed geholpen, er werd geluisterd, antwoorden op de vragen die ik had. En alles goed geregeld!

Goede service. Ze denken met je mee. Prettige samenwerking.

Uitstekende service, kunnen veel bedrijven wat van leren

Wederom bijzonder prettige ervaring.

Auto gebracht voor APK. Leenautotje mee. Volgende dag op tijd een belletje dat de auto klaar was. Prettige sfeer en klantbejegening.

Klantvriendelijk ,zeer goede service

Snel geholpen

Goeie en snelle hulp.

fantastisch

Zo als gewoonlijk weer goed geholpen. Ik kreeg zelfs extra service van Leo.

Super vriendelijk goed geholpen

Zijn echt top geholpen camper vast gehouden Vriendelijke mensen Alles top uitgelegd

Klantvriendelijk! Zeker aan te raden!

Een prettige ervaring, alle ruimte om auto's of campers te komen bekijken. Er wordt tijd voor je genomen en vragen te beantwoorden, je te informeren en daarnaast wordt je ook vrij gelaten.

Betrouwbaar en sympathiek

Goed en snel en deskundig en vooral een heel betrouwbaar autobedrijf

Mooie occasion! Kan weer 10 jaar vooruit

Prima service, ook als blijkt dat er toch nog iets nagekeken moet worden.

Daltonweg 3

3225 LR Hellevoetsluis