Gewoon goed geregeld.

Nieuwe 2e hands bakkie gekocht. Weg gereden en geen gedoe. Open, direct, transparant en kwaliteit.

Zeer aangenaam

Daar wordt je echt geholpen

Super fijn geholpen!

Ik was opzoek naar een eerste autootje. Ik heb goede hulp gekregen met zoeken hiernaar. Er werd gekeken naar mijn wensen en wat hierbij het beste pasten. Ik ben super blij met de hulp die ik heb gekregen!!

Prettige ervaring

Je voelt je gezien als klant Wordt op je gemak gesteld zonder hufterig typisch verkoop gedrag

Geweldig geholpen, eerlijk en heel servicegericht.

Met de grootst mogelijke hoeveelheid vertrouwen een tweedehands camper gekocht bij Floris en Nanda. Zonder problemen technische keuring toegelaten en minitieus een hele waslijst aan kleinigheden afgewerkt, veel voor eigen rekening. Echt topbedrijf!

De Komt betrouwbaar over, en eerlijke uitleg

Was wat bang om een tweedehands auto te kopen veel handelaren bezocht, bij stoopman kreeg ik gelijk het gevoel dat hij mij eerlijk behandeld, ook na aankoop waren er een paar kleine dingen, die gelijk werden verholpen. Ik ben blij dat ik bij jullie die auto hebt gekocht, ben zeer tevreden

Top ervaring

Werd heel vriendelijk ontvangen, en een super duidelijke uitleg hoe de gang van zaken in zijn werking gingen ! Zijn harstikke blij met onze auto!

Geweldige mensen en zeer professioneel!

We hadden een afspraak om een auto te bekijken. Iedereen was heel aardig en behulpzaam. En mijn dochter kon een paar dagen later in haar prachtige nieuwe autootje rijden. Heel erg fijn en veel dank! Ton Nuijen en Pip Nuijen

Goede service vriendelijk

Goede service vriendelijk

Alleen maar tevreden!

Super service zelfs zonder afspraak.

Weer zoals gebruikelijk goed geholpen, top!

Zie hierboven.

Top garage

Ik kom hier al jaren, altijd goed en eerlijk geholpen en advies gekregen

Goed geholpen.

Kom hier al jaren

Ben al jaren een klant en heb hier al div auto s gekocht

Prettig contact, goede duidelijke uitleg.

De jaarlijkse beurt en APK uitgevoerd. Tussentijds netjes geïnformeerd over stand van zaken. Prima geregeld.

Wegrijden met een goed gevoel

Vriendelijke en nuchtere mensen. Zijn flexibel met het maken van afspraken. Geven een goede, eerlijke prijs voor je inruilwagen. Ik reed met een goed gevoel naar huis in een nieuwe auto, en ben daar nog steeds heel blij mee!

Mijn ervaring is goed.

Auto ingeruild voor een camperbusje. Om een eerlijk review te geven zijn er een paar aandachtspunten voor verbetering. Ervaring bij inlevering van onze auto tegen aanschaf van een buscamper zijn goed. Aardige mensen, meedenkend bij aanschaf. Ondanks kapotte airco uiteindelijk te weinig terug gekregen. Aflevering was voor ons idee te gaotisch, te weinig tijd en geen antwoorden die wij nog hadden. Pluspunt was het terugbrengen van de camper waar steenslag in de voorruit gemaakt werd en gratis vervangend vervoer klaar stond.

Absolute aanrader!!

Wij hebben hier vorige week onze nieuwe auto gekocht en wij zijn zeer tevreden van het begin tot einde. Floris die mij heeft geholpen was erg vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Het was voor mij vooral de persoonlijke service die Floris gaf. Geen gladde verkooppraatjes maar gewoon oprecht. We hopen veel rijplezier te hebben van onze nieuwe auto. Dankje wel Floris en team

Zoals altijd prima geholpen!

Vlotte APK en uitstekend vervangend vervoer

Ik zou er zo weer zaken mee doen

Had nog een paar aandachtspunten en deze zijn prima opgelost top

Fijn bedrijf, fijne service en prettige contacten.

Fijn bedrijf, fijne service en prettige contacten met de werknemers.

Prima service!

Er waren wat dingen aan de camper maar alles word heel keurig opgelost, heel tevreden

Komen helder en oprecht over, een positieve uitzondering op vergelijkbare bedrijven.

Ben gekomen op een advertentie en heb het aangebodene gekocht. Een erg leuke ontmoeting met goed gesprek over algemene zaken. Ik ga ze zeker nog een keer ontmoetten!

zeer goed

relaxste sfeer , met kennis van zaken

zeer tevreden

zeer aangenaam