goed all round garagebedrijf

kom er al jaren ,betrouwbaar

Uitstekend bedrijf

Zoals altijd prima en vakkundig geholpen. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Altijd in overleg met de klant.

Voelde mij welkom en geholpen.

Tevreden!

Vriendelijke en deskundige mensen!

Deze garage is een aanrader .

Zeer behulpzaam , auto stond ingebouwd maar koste nog moeite en de auto stond buiten voor een proefrit . Geen enkele drang tot verkoop en meedenken ivm de wensen die we hadden . Alles bij elkaar een zeer prettige ervaring en een garage voor het leven , zowel voor de koop als het onderhoud . Reinier en Mitchel bedankt voor de super mooie voor ons nieuwe auto

keurig behandeld en een prima service

Vanaf de proefrit tot en met de aflevering netjes behandeld mooie auto gekocht keurig afgeleverd voor een marktconforme prijs ik kan dit bedrijf aan iedereen adviseren verkoopt kwalitatief hele mooie auto's

goede service

word gauw geholpen , goede service, betrouwbaar

Mooie BMW 328i gekocht, prima gegaan!

Ik had via de site de auto gezien en contact gelegd via WhatsApp. Vriendelijk en snel een afspraak gemaakt. Auto was keurig in orde en alles is snel en vakkundig in orde gemaakt.

2016 BMW 528i

My purchase was arranged expressly, got the car the next week fully servised with new tires and impecably clean.

Goede eerlijke auto garage

Goede garage, maakt het niet mooier dan het is. Op maandag proefrit gemaakt en vrijdags was de auto al klaar om mee te nemen, top!

Auto BMW X3 35i

Na onderhandelen tot een koop gekomen voor een mooie BMW X3 35i na inruil van mijn Mazda CX3 een mooie prijs voor terug gekregen. De gesprekken waren zeer vriendelijk en met een lekkere bak cappuccino. Zijn van mijn kant later ook vragen geweest en dat werd zelfs in de avond op geandwoord. Vandaag de BMW opgehaald en ja hoor stond netjes binnen en was rijklaar met een nieuwe APK erop. Rij al jaren auto maar bij dit bedrijf werden we met veel vriendelijkheid toegesproken, en alles netjes uitgelegd. Ook het garage personeel kwam naar ons toe voor een bakje koffie. Ja als je je hier nog niet op je gemak voelt om een auto te kopen, dan sla je nergens meer. Goede service, vriendelijk, goede aflevering, en een gezellig zakelijk praatje een kind in huis zou ik zeggen. Dus mocht u overwegen om een andere auto te kopen zoek dan echt niet verder dit is de Bovag garage die afspraken na komt. Een woord TOP Veel succes verder Sander uit Herpen

Eerlijke garage met goede service

Onze Mini Cabrio stond er als nieuw bij. Na proefrit koop romd gemaakt bij ophalen kreeg mijn vroiw keurig uitleg. Hopelijk hebben we de garantie niet nodig.

Duidelijke afspraken en vriendelijk personeel

Duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen. Vriendelijk personeel.

Top ervaring. Zo wil je altijd een occasion kopen.

Mooie en goeie kwaliteit auto's. Sympathieke mensen, onderhandeling verliep rustig en redelijk. eea wordt netjes afgeleverd nadat hij in eigen garage is nagekeken. BOVAG vind ik sowieso een pre.

Slechte service

Tijdens het kopen werd mij garantie beloofd , niks hiervan was waar. Tijdens het kopen van onwijs dure auto geen vriendelijkheid

Vriendelijk en met expertise

Zoals altijd bij ABC auto’s een fijne ervaring. Je auto wordt goed behandeld en alles wordt duidelijk uitgelegd.

Prima geholpen. Vriendelijke mensen!

We zijn prima geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe occasion/zevenzitter en kregen een redelijke inruilprijs voor onze oude occasion.

Uitstekend bedrijf!

Ik heb vorig jaar een auto gekocht bij ABC Auto's en ik kan niet anders zeggen dan dat het een bedrijf is waar klantvriendelijkheid en service op de eerste plaats staan. Hier wordt met passie met en aan auto's gewerkt.

Een tof bedrijf. Je voelt je er direct welkom. Geven goede informatie en komen afspraken na.

Een echt familiebedrijf. Geen kapsones. Je wordt gemeend welkom geheten. Alle informatie werd over de auto gegeven (die er overigens schitterend bijstond). Ondanks het feit dat deze achteraan in een hoek van de showroom stond kon ik een proefrit maken. Vader en zoon verplaatsen gewoon wat auto's. We werden het na de proefrit eens over de prijs en vier werkdagen later werd deze al geleverd. Met verse APK! Reinier en Mitchel, bedankt!

Heel erg goed

Hele fijne en goede garage, behulpzaam en vriendelijk! Ben blij dat ik abc auto’s als garage heb

Service

Top service!

Goede en snelle service, goed geholpen bij de aanschaf van een auto. Auto stond spik en span klaar bij bezichtiging en het ophalen. Vriendelijke mensen en nemen de tijd om je goed te helpen + vragen te beantwoorden. Zeker aan te raden!

Super vriendelijk

Super vriendelijk, Auto netjes met grote beurt afgeleverd. Fijne garage.

Goede service prima geholpen

Goede service, prima geholpen bij de aanschaf van een auto en bij de inruil van de oude auto

Jonge Voolweg 39

1521 RH Wormerveer