Prima afhandeling van de aankoop

Prima.

Deskundig en vriendelijk personeel

Snelle service en eerlijke prijzen. Klant vriendelijk en denken met de klant mee als het gaat om reparaties.ABC heeft een mooie lichte showroom en de auto’s zijn scherp geprijsd.

No nonsens en flexibel.

Goed geholpen. Wilde graag gelijk inruil rondmaken want ik moest volgende dag eind rijden. Was geen probleem.

Goede service en luisterend oor

Deze week geweldig geholpen toen mijn oude Kangoo stuk ging. Vol begrip en geweldige service en vakmanschap.

prima collega

prima collega

Prettig

Mooie Nederlandse Occasions met weinig kilometers.

Top ervaring

Goede klantvriendelijke mensen met passie en je kan lekker babbelen met hun!!!

Heel goed

Ik ben prettig geholpen en ABC-auto's is op zoek naar een goede en nette deal voor beide partijen.

super geregeld

we hebben vw up gekocht maar reserve sleutel was er niet bij. eigenaar garage zei. ik ga er deze week achter aan .is de sleutel er niet laat je een nieuwe bij maken op mijn kosten .sleutellaten makenen binnen een dag stond het geld op mijn rekening . top zaak

Zeer goede service !

Zeer behulpzaam en betrouwbaar, snel en goed.

Zeer professioneel en subliem geholpen

Zeer nette en vakbekwame mensen. Goede service’s vriendelijk en behulpzaam.

Heel erg tevreden met ABC auto’s

Net en betrouwbaar en geen vraag is te veel.

Goede service en deskundig advies.

Goede service en deskundig mensen. Denken met je mee. Geen overbodige kosten berekend. Niet duur. Ik raad deze garage aan!

Top service!

Goed geholpen, alles werd goed uitgelegd. En snelle afhandeling, binnen 3 dagen hadden we de auto.

zeer betrouwbaar

Helaas kreeg ik in Frankrijk een probleem met olieafscheider ontluchting krukasbehuizing. Via de ANWB kwam ik bij een garage in Douvaine terecht die het euvel op zo'n kort mogelijke termijn heeft verholpen. de rekening van € 354,96 is volledig en zonder discussie door ABC autos onder garantie vergoed. Klasse

alles volgens afspraak bij gekochte bmw klaargemaakt en zelfs nog meer dan dat!

super

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

ABC is een bedrijf dat klantvriendelijk is. Door de ervaring die ik heb door de jaren heen kan ik zeggen dat dit bedrijf goed werk levert en je er op kunt vertrouwen dat het onderhoud of keuring goed gedaan wordt. Geen achteraf verhalen.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hebben verstand van zaken en fijne mensen in de omgang!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettig en rustig familiebedrijf. Goede onderhandeling en eerlijke aanschaf andere BMW. Auto is perfect afgeleverd en we zijn er erg blij mee. Zeer aan te bevelen dit bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne service. Na aflevering in maart toch nog wat dingetjes met mijn nieuwe wagen. Werd prima in onderling overleg opgelost.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Zeer correct