Erg vriendelijk en goed geholpen!

Erg goed geholpen door Mitchel bij de aankoop van mijn nieuwe auto!

Top service en zeer prettige communicatie

Vooraf telefonisch de auto besproken met Reinier. Gesprek was erg prettig en ongedwongen. Geen bla bla of "verkoper' gebrabbel, gewoon duidelijk en eerlijk. Ook in de showroom erg prettig te woord gestaan en gastvrij ontvangen. Prijsonderhandeling en afhandeling verliepen allemaal erg soepel.

Erg goed en vriendelijke behandeling

Ervaren monteurs en wordt vriendelijk behandeld

Goede service en prettige benadering van klanten

Goed assortiment auto's met net dat beetje meer. Auto's worden gecheckt en onderhouden in eigen werkplaats.

Professioneel en deskundig

Goede vlotte service in een keurig ogende werkplaats

Erg goed

Vvriendelijk. Profiessioneel, verkopen mooie auto's , aflevering erg netjes.

Superrrr

Altijd behulpzaam top service.

Zeer netjes ontvangen en alles is netjes afgehandeld.

De auto voelde en zag er na de apk en beurt weer prima uit.

Hoewel de APK en beurt een dag langer duurde dan initieel gepland, zijn we toch erg tevreden over de werkzaamheden. Twee nieuwe banden, gedeeltelijk nieuwe uitlaat en een nieuwe veer plaatsen duurt iets langer dan 1 dag. Logisch. Goed gecommuniceerd. De prijs was zelfs iets lager dan telefonische was afgesproken. Altijd fijn. Bovendien was de auto gewassen - in deze sneeuw/zout tijd een prima aanvulling. Bedankt voor de service.

Vriendelijk, met veel verstand van zaken, je krijgt waar voor je geld.

De verkoper luistert goed naar de koper, geeft goede voorlichting, verkoopt geen sprookjes. Ook in de prijsonderhandeling is de verkoper heel duidelijk en dat is prettig. De aflevering was keurig na spontaan uitgevoerd onderhoud incl. bandenvervanging conform de BOVAG-regels. Ook bij de aflevering wordt alle tijd voor je genomen met goede uitleg van de gadgets van de auto. Zo hoort als je een auto koopt!

Kennis van zaken, specialist op BMW, maar andere merken ook welkom.

Goede voorlichting aankoop andere auto en meedenken met de koper

Netjes, snel en vriendelijk

Ik werd netjes te woord gestaan aan de telefoon en vriendelijk ontvangen, prima service en alles keurig en snel geregeld!

Prima!

Goede ervaring, betrouwbare garage.

goed en vriendelijk geholpen.

Volgens mij een goede zaak

Top levering

Zeer professioneel en zorgvuldig de auto afgeleverd. Top service!

Doen goed wat beloofd is

Prettige sfeer. Vakkundige uitstraling en goede service

Prima geholpen

Verkoop en deal netjes afgehandeld.

Super, zeer deskundig en klantvriendelijk!

Auto werd veel eerder geleverd dan afgesproken, apk gekeurd nieuwe voorremmen alles was prima. Bedankt en tot een volgende keer.

Klantvriendelijk!!

Zeer behulpzaam en ze nemen allemaal altijd rustig de tijd om alles toe te lichten. Heel fijn!

Echt goede

Best autobedrijf en echt heel goed communicatie super mensen en begrijp ik ben echt blij dat ik werk met deze bedrij van harte dankjewel voor die mooie auto

Ik word altijd uitstekend geholpen

Ik heb alleen maar positieve ervaring met ABC. Zoals gezegd altijd uitstekend geholpen en een prettig contact.

Telefonisch afspraak gemaakt voor aanschaf nieuwe auto en inruil oude auto, duidelijk aangegeven wat ik wilde bijbetalen. Reinier heeft op zijn beurt aangegeven wat hij kon en na afspraak gemaakt te hebben voor proefrit en bekijken van beide auto's zijn we tot aanschaf overgegaan. Omdat de accu niet voldoende was ook meteen accu vervangen. Auto dezelfde dag meegenomen en oude achtergelaten, super snel afgehandeld.

Prettig bedrijf.

Bmw hier gekocht. Afspraken werden netjes na gekomen. Heel blij met de auto

Kom niet voor niks al 20 jaar voor onderhoud en reparatie bij jullie

Jonge Voolweg 39