Heel prettig! Fijne service!

Prima geholpen! Geen gepush, aardige mensen. Fijn hoor! Kan deze plek van harte aanbevelen. Wij vonden ook dat er mooie auto’s stonden. Bedrijf zag er netjes en verzorgd uit.

Super service, super bedrijf!

Fantastisch.

Prettig en kundig

Fijne sfeer, mooie collectie wagens, goed ontvangst. Superblij met mijn nieuwe Mini in het vooruitzicht!

goede kennis van zaken

ik kom veel bij ABC ,kennis van BMW op hoog niveau ,klantgericht ,snel ,kunnen handelen ,goede monteurs ,echte toppers .

Nette zaak, eerlijk onderhandelen. Ben tevreden.

Uitstekende service

Op een fijne en rustige manier een top auto gekocht! Alles is netjes afgeleverd en afgehandeld.

geweldige, eerlijke, ervaren medewerkers

Wat een geweldige, eerlijke ervaren medewerkers werken bij het ABC. We werden erg prettig ontvangen en kregen een warm 'welkom' gevoel. De medewerkers nemen de tijd voor je en geven je echt 'persoonlijke' aandacht. Wij zullen zeker ABC aanraden. We kregen een hoge inruilwaarde voor onze auto. We zijn erg blij met onze nieuwe auto en komen zeker terug in de toekomst. Groeten, Menno en Cathy

Leuk geholpen

We zijn heel blij met de aanschaf van onze nieuwe auto. De presentatie zou beter kunnen. Wat wij miste bij het ophalen van de auto een beetje een feestelijk gevoel. De auto stond op de wasplaats binnen en de uitleg was ook niet heel enthousiast. En mijn ervaring is bij andere aanschaffen van een auto was een klein presentje in de vorm van een bloemetje of flesje wijn.

Een zeer gepassioneerd en klantgericht team!

Wij hebben onze droomauto bij ABC Auto's gekocht, een BMW X5M. Auto is zeer netjes afgeleverd. Medewerkers hebben echt ook voor detail.

Erg vriendelijk, betrouwbaar!

Ik ging eigenlijk alleen even kijken en rijden, uit eindelijk kon ik hem niet laten staan. De deal was snel afgerond!

Snel, accuraat en vriendelijk

Heb zaterdagavond een mail gestuurd met mijn interesse in een auto. Maandagochtend was er contact, paar uur later proefrit en donderdagochtend keurig afgeleverd door een heel vriendelijke man. Top!

Mooi familie bedrijf met uiterst vriendelijke mensen

Zeer schoon bedrijf met hele mooie smetteloze auto's! Zowel vader (eigenaar) en zoon zijn zeer vriendelijk. De auto's zijn vrij scherp geprijsd en de inruilprijs is goed. Onderhandelen gaat plezierig zonder valse beloftes. Als de aflevering ook zo gaat is dit een top bedrijf!

zoals altijd zeer prettig

zie hierboven

Professioneel!

De auto is zeer netjes afgeleverd. Prettig en vriendelijk geholpen. De auto is technisch goed en rijd super. Gewoon een prima bedrijf.

Zeer kundige en vriendelijke verkoper.

Wij werden ontvangen door een enthousiaste, vriendelijke verkoper. De auto is netjes en zelfs te vroeg afgeleverd.

Supersnel !

,S OCHTENDS RAAMPJE NIET MEER NAAR BOVEN, EIND MIDDAG WAS ALLES WEER GEFIKST, SUPER !

Een hele goede garage!

Een hele goede garage. Geweldige sevice. Hele aardige verkopers en monteurs die echt de tijd voor je nemen. We zijn heel erg tevreden.

Professioneel

Mitchel stelde me op mijn gemak. Voor het eerst een auto gekocht.. Mitchel ontdekte wat “blaasjes ” op de motorkap.. zo zou ik de auto niet mee krijgen. Dus ging de auto naar een spuitbedrijf. Dat noem ik een professioneel bedrijf. Blije klant .. ga de auto dit weekend ophalen.. zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Service met een hoofdletter

Als je dochter verloskundige is zoek je een auto waarbij betrouwbaarheid soms letterlijk van levensbelang is. Niet alleen kocht ze een mooie en fijne auto bij ABC maar de mannen bleven ook zeer vriendelijk en hulpvaardig toen aan het eind van de garantie de koppeling stuk bleek. Er werd gezorgd voor een nieuwe koppeling en een gratis leenauto. Wat een topgarage! En daarom wordt ABC door ons van harte aanbevolen!

Top service!

Dank voor de fijne en goede all in service, geeft een goed en vertrouwd gevoel. De auto ziet er top uit en rijdt geweldig. Ben erg blij met de auto.

Top service!

Super geholpen en zeer vriendelijk

Top bedrijf

Leuke bmw 1serie 116d 2015 hier gekocht Verkoper neemt ruim de tijd voor je. Legt alles netjes uit. Rijden er met veel plezier in. Zeker een bezoekje vanuit Rotterdam naar Leeuwarden waard !

Prima ervaring

In maart een mooie BMW cabrio gekocht. Klant vriendelijk en een goede service. Komen na wat ze beloven Zou familie en vrienden deze garage aanbevelen.

Jonge Voolweg 39

1521 RH Wormerveer