Klantvriendelijk, deskundig en professioneel
De verstoring van versnillingsbak van semi-automaat van mijn Citroën C4 (diesel, bj 2011) lijkt verholpen te zijn na 1 week rijden. Ze hebben kalibratie daarvan uitgevoerd + een schakeloor voor het remlicht (die soms ook versnellingsbak bedient) vervangen. Dat deden ze op basis van analyse na uitlezen computer.
Nu even duimen dat het probleem niet meer terugkomt. De auto bokte namelijk en op het display verscheen wel eens een oranje melding. Dat gebeurt dus niet meer, gelukkig.
De meerwaarde van deze garage vond ik in het feit dat dit type automaat niet zo vaak voorkomt, dus voor hen was ook wel een beetje nieuw, maar ze hebben zich erin verdiept en probleem opgelost. Nogmaals, ik houd de slag om de arm, want met elektronica weet je nooit 100% zeker.
Verder groot onderhoud en APK laten doen .
Ze hanteren marktconform prijzen.
Vriendelijk en deskundig personeel.
De garage zelf, inclusief verkoopruimte, toilet en wachtkamer is heel verzorgd en netjes. Ik was bij hen min of meer bij toeval gekomen doordat ik een flesje toevoeging voor het beter schakelen bij me had, dat ik bij hun buren had gekocht. Ik vroeg ze of ze die toevoeging in de versnellingsbak wilden doen en toen is het balletje gaan rollen. Later bleek dat in die semi-automaat helemaal geen olie zit, zoals bij gewone automaat. De schakeling, incl. koppeling indrukken, wordt nl. door robot gedaan en in die "kaner" zit dus geen olie.