Bellen en meteen langs kunnen komen

Ik kon meteen komen toen ik belde met een probleem aan mijn auto, bij aankomst kon ik wachten op de reparatie en binnen een half uur was ik weer onderweg!

Een professioneel team wat altijd voor je klaar staat.

Ik ben al meer dan 15 jaar klant bij HP Autoservice. Mijn auto is daar altijd in goede handen. Wat er ook gebeurt, zij staan altijd voor mij klaar.

probleempje snel gefixt

toen ik merkte dat mijn koplamp niet werkte ging ik even langs, en het werd meteen gefixt. Het was al klaar voor ik mijn koffie op had

Zoals altijd prima

Ieder jaar mijn bandenwissel. Altijd vriendelijke en snelle service.

Eerlijk en betrouwbaar familiebedrijf

Vandaag onze nieuwe auto opgehaald bij HP autoservice. Geen gladde verkopers, maar gewoon een leuk familiebedrijf waar mensen van hun werk houden. We zijn erg tevreden over de service!!

uitstekende service

onverwachts een defecte lamp ontdekt, kon dezelfde middag bij de garage terecht en probleem was binnen een kwartier opgelost. zeer tevreden over HP Autoservice.

5 sterren

Aardige medewerkers…eerlijk en betrouwbaar… Ben super blij met ze.

vriendelijk en betrouwbaar

Ze communiceren goed. Altijd vriendelijk.

Goede service en denken met je mee.

De service hier ervaar ik als goed. Ze denken met je mee hij het zoeken naar een oplossing bij storingen. Zoals op zoek gaan naar 2e hands materialen. Altijd transparant in de kosten. En een persoonlijke benadering, doordat er een leuk vast team werkt. Ik rijd er graag een stukje voor om.

heel goed.

hele goede ervaring.

Werd vriendelijke ontvangen. Neem de tijd om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen. Ik ben heel erg tevreden.

Top service!!

Netjes schoon afgeleverd

Integer en bekwaam

Zeer prettig en eerlijk familiebedrijf

Aardige eigenaar

Fijne service, uitleg, geduld en aandacht! Vriendelijk en open. Auto destijds bij hen aangeschaft, ben er blij mee. Onderhoudsbeurt bij hen laten uitvoeren, alles verliep soepel. Fijne relatie! Keep up the good work! Een autodealer/garage die je niet behandeld als een nummertje! Top!

Mooie entre, matige uitvoering

Leuke en vriendelijke ontvangst!! Aflevering matig. Mooi aangekleed maaruitvoering van Aflevering was matig.was niet geheel overeenkomstig met advertenties!!

Ik ben erg blij

Alles was heel snel geregeld, bedankt jongens

good service

I felt comfortable

• Would you recommend us? Yes

Vertrouwd en vakkundig

Fijne ontvangst in ongedwongen sfeer,geen verkoop trucjes gewoon goed bedrijf.

Ben fantastisch geholpen

Ben erg te spreken over service, kreeg gelijk een leenauto. Mijn auto was ‘s-middags al weer klaar was gelukkig alleen de accu. Top.

Klantvriendelijk, deskundig en professioneel

De verstoring van versnillingsbak van semi-automaat van mijn Citroën C4 (diesel, bj 2011) lijkt verholpen te zijn na 1 week rijden. Ze hebben kalibratie daarvan uitgevoerd + een schakeloor voor het remlicht (die soms ook versnellingsbak bedient) vervangen. Dat deden ze op basis van analyse na uitlezen computer. Nu even duimen dat het probleem niet meer terugkomt. De auto bokte namelijk en op het display verscheen wel eens een oranje melding. Dat gebeurt dus niet meer, gelukkig. De meerwaarde van deze garage vond ik in het feit dat dit type automaat niet zo vaak voorkomt, dus voor hen was ook wel een beetje nieuw, maar ze hebben zich erin verdiept en probleem opgelost. Nogmaals, ik houd de slag om de arm, want met elektronica weet je nooit 100% zeker. Verder groot onderhoud en APK laten doen . Ze hanteren marktconform prijzen. Vriendelijk en deskundig personeel. De garage zelf, inclusief verkoopruimte, toilet en wachtkamer is heel verzorgd en netjes. Ik was bij hen min of meer bij toeval gekomen doordat ik een flesje toevoeging voor het beter schakelen bij me had, dat ik bij hun buren had gekocht. Ik vroeg ze of ze die toevoeging in de versnellingsbak wilden doen en toen is het balletje gaan rollen. Later bleek dat in die semi-automaat helemaal geen olie zit, zoals bij gewone automaat. De schakeling, incl. koppeling indrukken, wordt nl. door robot gedaan en in die "kaner" zit dus geen olie.

Zoals besproken ook correct uitgevoerd

Jaarlijkse APK keuring + enkele reparaties + kleine beurt, geattendeerd dat eigenlijk een grote beurt uitgevoerd zou moet worden, gezien km + laatste uitvoering. Dit besproken, alles is geheel volgens afspraak keurig uitgevoerd. Alles werkt weer zoals gewenst.

Mijn auto ging voor de APK. Personeel zoals altijd zeer vriendelijk. En wat fijn zomaar, een beetje extra service, m'n auto glom weer door de wasstraat :) Bedankt weer!

Snel, professioneel en voor de afgesproken prijs.

De auto bleef een dagje bij HP autoservice, dus kreeg ik een electrische fiets mee! Probleem is perfect opgelost en voor de afgesproken prijs. Prima garage.

In alle opzichten prettig

Prima sfeer en behulpzaam