Vertrouwd en vakkundig

Fijne ontvangst in ongedwongen sfeer,geen verkoop trucjes gewoon goed bedrijf.

Ben fantastisch geholpen

Ben erg te spreken over service, kreeg gelijk een leenauto. Mijn auto was ‘s-middags al weer klaar was gelukkig alleen de accu. Top.

Klantvriendelijk, deskundig en professioneel

De verstoring van versnillingsbak van semi-automaat van mijn Citroën C4 (diesel, bj 2011) lijkt verholpen te zijn na 1 week rijden. Ze hebben kalibratie daarvan uitgevoerd + een schakeloor voor het remlicht (die soms ook versnellingsbak bedient) vervangen. Dat deden ze op basis van analyse na uitlezen computer. Nu even duimen dat het probleem niet meer terugkomt. De auto bokte namelijk en op het display verscheen wel eens een oranje melding. Dat gebeurt dus niet meer, gelukkig. De meerwaarde van deze garage vond ik in het feit dat dit type automaat niet zo vaak voorkomt, dus voor hen was ook wel een beetje nieuw, maar ze hebben zich erin verdiept en probleem opgelost. Nogmaals, ik houd de slag om de arm, want met elektronica weet je nooit 100% zeker. Verder groot onderhoud en APK laten doen . Ze hanteren marktconform prijzen. Vriendelijk en deskundig personeel. De garage zelf, inclusief verkoopruimte, toilet en wachtkamer is heel verzorgd en netjes. Ik was bij hen min of meer bij toeval gekomen doordat ik een flesje toevoeging voor het beter schakelen bij me had, dat ik bij hun buren had gekocht. Ik vroeg ze of ze die toevoeging in de versnellingsbak wilden doen en toen is het balletje gaan rollen. Later bleek dat in die semi-automaat helemaal geen olie zit, zoals bij gewone automaat. De schakeling, incl. koppeling indrukken, wordt nl. door robot gedaan en in die "kaner" zit dus geen olie.

Zoals besproken ook correct uitgevoerd

Jaarlijkse APK keuring + enkele reparaties + kleine beurt, geattendeerd dat eigenlijk een grote beurt uitgevoerd zou moet worden, gezien km + laatste uitvoering. Dit besproken, alles is geheel volgens afspraak keurig uitgevoerd. Alles werkt weer zoals gewenst.

Mijn auto ging voor de APK. Personeel zoals altijd zeer vriendelijk. En wat fijn zomaar, een beetje extra service, m'n auto glom weer door de wasstraat :) Bedankt weer!

Snel, professioneel en voor de afgesproken prijs.

De auto bleef een dagje bij HP autoservice, dus kreeg ik een electrische fiets mee! Probleem is perfect opgelost en voor de afgesproken prijs. Prima garage.

In alle opzichten prettig

Prima sfeer en behulpzaam

Top geholpen ivm APK. Zeer fijne garage.

Vriendelijk en professioneel

Snelle, professionele en vriendelijke service. Helemaal niets op aan te merken!

Gewoon goed geholpen

Ondanks dat in het begin tegenviel wat er aan de auto gedaan moest worden.Werd goed overlegd en kree

Goed contact en duidelijk overleg Proberen jou tegemoet te komen Goede garage

Onze ervaring met HP Autoservice is zondermeer goed te noemen.

Op de website van viabovag.nl hebben wij de auto gevonden in de gewenste uitvoering. Vervolgens de verkoper HP Autoservice gemaild over onze interesse, die daarop snel reageerde. Op uitnodiging van de verkoper de auto bezichtigd en in een aangenaam gesprek onderhandeld. Zodoende zijn wij eveneens snel tot aankoop en het inruilen van onze huidige auto overgegaan. Binnen 3 dagen was de auto voor aflevering gereed en kon deze -plus een flesje wijn- worden opgehaald. De auto bevalt ons prima.

Altijd goede service

Er moest een remlampje vervangen worden, maar ik had geen reserve lampjes. Geen nood, met de HP Autoservice-pas is dat gratis. Werd meteen gedaan en terwijl dat gebeurde ging iemand een reserve lampensetje halen, zodat ik niet meer zonder kom te zitten. Perfect.

Slechte service

Had een half jaar BOVAG garantie op mijn auto gekocht die gekocht is bij HP autoservice. Vervolgens ging binnen een half jaar de bobine kapot waarna ik de garage heb opgebeld. Ik vroeg wat handig is aangezien de auto niet meer optimaal rijd en niet harder ging dan 80 km p/u hoe we dit het beste konden oplossen. Toen werd er gezegd dat een bobine vervangen binnen deze garantie valt, maar dat ik de bobine ook bij mijn eigen garage kon vervangen (woon namelijk op 45 min van de garage). Dan zou HP autoservice kijken hoe ze me met de kosten tegemoet zouden kunnen komen tegen de factuur die mijn garage mij zou geven. Ik denk dat iedereen die wel eens een bobine heeft laten maken weet dat dit +/- de €300 ligt. Vervolgens alles laten maken de factuur gemaild, nu krijg ik er een kleine €100 voor terug omdat de inkoopprijs maar €40 zou zijn. Als ik had geweten dat HP autoservice zulke lage kosten zou hebben had ik mijn kapotte auto natuurlijk wel naar Utrecht gereden (woon zelf in de buurt van Almere). Er was geen mogelijkheid om mij meer te compenseren in de kosten.

Vriendelijke medewerkers en erg vakbekwaam

Snel geholpen

Ik kon snel terecht voor APK en onderhoud. Helaas kwamen er bij het onderhoud van de airco onvoorziene kosten bij. Uiteindelijk zijn we daar naar tevredenheid uitgekomen.

Zeer klantvriendelijk en fantastische service

Allereerst wil ik vermelden dat wij niet zo snel een recensie schrijven omdat over het algemeen bedrijven de dienstverlening goed geregeld hebben en je een bepaalde service mag verwachten op voorhand. Bij HP Autoservice is deze verwachting overtroffen door een klantvriendelijk en empathische manier van autoverkopen. 1. Onze nieuwe auto willen wij graag gebruiken bij onze aanstaande vakantie, maar er moet nog wat lakschade hersteld worden. Dit gebeurt dus na onze vakantie. De schadeherstel vind 6 weken na aflevering plaats! 2. Ook bij de financiële afronding werd er veel vertrouwen gegeven. Wij liepen tegen de beveiliging van onze bank om ons daglimiet te verhogen. Hierdoor wij niet direct ons geld konden overmaken en 4 uur moesten wachten op de aanpassing van ons daglimiet. Wij mochten met onze nieuwe auto wegrijden en een deel van onze betaling later versturen. Kortom; een bedrijf dat wij aanbevelen!

vriendelijke en fijn snelle service!

Ik kon snel terecht en het defect (een raam dat in de deur was gevallen) werd snel verholpen. Zeer vriendelijke staf en eigenaar.

Goede service, vriendelijke mensen

Prius hier gekocht, altijd hier in onderhoud geweest. Betaalbare service, duidelijke uitleg en vakkundig advies.

Goed geholpen door een man met hart voor de zaak.

prima service

deskundig en goede service

klantgericht deskundig vertrouwen vriendelijk

Wilde graag een opel adam Hugo voor me gezocht resultaat een prachtige auto waar ik ontzettend blij mee ben. In dit bedrijf heb ik alle vertrouwen kom er al jaren en dat vertrouwen is nooit beschaamd voel me daar kind aan huis.

Top communicatie

Ik belde werd vriendelijk te woord gestaan. Geen praatjesmakers taal gewoon een goede verkoper. En de auto gekocht.

top

wordt goed geholpen en goede uitleg

Deskundig advies en vlotte afhandeling

Airco werkte niet meer (blies warme lucht). HP Autoservice adviseerde: bijvullen maar ook proberen een eventueel lek op te sporen. Kon snel langskomen. Correct te woord gestaan en geholpen. Vooralsnog werkt de airco weer; gaan in de gaten houden of hij het goed blijft doen.

Sterrebaan 12

3542DK Utrecht