Goede service voor een goede prijs

Goede en snelle service. Ik wist vooraf precies waar ik aan toe was

Goede service voor een goede prijs

Snel en vakkundig geholpen. Het was duidelijk wat er moest gebeuren en tegen welke prijs. Top geregeld allemaal.

tevreden!

snel service, vriendelijk personeel. zeer tevreden!

Bellen en meteen langs kunnen komen

Ik kon meteen komen toen ik belde met een probleem aan mijn auto, bij aankomst kon ik wachten op de reparatie en binnen een half uur was ik weer onderweg!

Een professioneel team wat altijd voor je klaar staat.

Ik ben al meer dan 15 jaar klant bij HP Autoservice. Mijn auto is daar altijd in goede handen. Wat er ook gebeurt, zij staan altijd voor mij klaar.

probleempje snel gefixt

toen ik merkte dat mijn koplamp niet werkte ging ik even langs, en het werd meteen gefixt. Het was al klaar voor ik mijn koffie op had

Zoals altijd prima

Ieder jaar mijn bandenwissel. Altijd vriendelijke en snelle service.

Eerlijk en betrouwbaar familiebedrijf

Vandaag onze nieuwe auto opgehaald bij HP autoservice. Geen gladde verkopers, maar gewoon een leuk familiebedrijf waar mensen van hun werk houden. We zijn erg tevreden over de service!!

uitstekende service

onverwachts een defecte lamp ontdekt, kon dezelfde middag bij de garage terecht en probleem was binnen een kwartier opgelost. zeer tevreden over HP Autoservice.

5 sterren

Aardige medewerkers…eerlijk en betrouwbaar… Ben super blij met ze.

vriendelijk en betrouwbaar

Ze communiceren goed. Altijd vriendelijk.

Goede service en denken met je mee.

De service hier ervaar ik als goed. Ze denken met je mee hij het zoeken naar een oplossing bij storingen. Zoals op zoek gaan naar 2e hands materialen. Altijd transparant in de kosten. En een persoonlijke benadering, doordat er een leuk vast team werkt. Ik rijd er graag een stukje voor om.

heel goed.

hele goede ervaring.

Werd vriendelijke ontvangen. Neem de tijd om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen. Ik ben heel erg tevreden.

Top service!!

Netjes schoon afgeleverd

Integer en bekwaam

Zeer prettig en eerlijk familiebedrijf

Aardige eigenaar

Fijne service, uitleg, geduld en aandacht! Vriendelijk en open. Auto destijds bij hen aangeschaft, ben er blij mee. Onderhoudsbeurt bij hen laten uitvoeren, alles verliep soepel. Fijne relatie! Keep up the good work! Een autodealer/garage die je niet behandeld als een nummertje! Top!

Mooie entre, matige uitvoering

Leuke en vriendelijke ontvangst!! Aflevering matig. Mooi aangekleed maaruitvoering van Aflevering was matig.was niet geheel overeenkomstig met advertenties!!

Ik ben erg blij

Alles was heel snel geregeld, bedankt jongens

good service

I felt comfortable