goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf HP Autoservice is een deskundig automobiel bedrijf met vriendelijk en behulpzaam personeel en uitstekende en vakbekwame service.\r\n\r\nIk heb bij hun een prima occasion kunnen kopen en mijn oude auto tegen een goede prijs kunnen inruilen.\r\n\r\nIk kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen.

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ondanks dat ik in Assen woon, toch bij HP terecht gekomen en gebleven. Ik regel het logistiek altijd zo dat ik beurten en APK kan doen wanneer ik in de buurt ben. Een bedrijf met hart voor mijn auto! IK zou het niet allemaal doen als het niet zo was

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom al sinds het eerste uur bij hp autoservice, Word altijd netjes en goed geholpen, Ze hanteren juiste en concurerende prijzen. Ik adviseer al mijn kennisen om hun auto bij hp in onderhoud Te nemen. En tot op heden geen klacht ontvangen. Gr. Kevin

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het een geweldig bedrijf is. Wij zijn er altij welkom en ze zijn super klant vriendelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf het een mooi familiebedrijf is.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf het een goed autobedrijf is met een goede service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We laten hier onze auto\'s (2) \r\nkeuren en het onderhoud uitvoeren. Mijn vrouw en ik vinden de manier van werken erg plezierig, tot nu toe erg betrouwbaar en vriendelijk personeel. Een echte aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij HP autoservice hebben we een gebruikte auto gekocht.\r\nDe deskundigheid en goede service viel ons daarbij op.\r\nToen wij besloten om onze andere auto ook te vervangen, hebben we HP autoservice een nieuwe auto laten leveren.\r\nHet is een Ford Mondeo Wagon geworden die wij samen met Hugo (de garagehouder) hebben samengesteld.\r\nHierbij heeft hij ons prima geadviseerd en ons een fantastische nieuwe auto geleverd.\r\nHet onderhoud van beide auto\'s doet HP naar volle tevredenheid.\r\nEen echte aanrader dit bedrijf.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 2dehands auto gekocht met 6 maanden BOVAG garantie.\r\nNa een tijdje deed de Airco niet zo veel meer en waren er lichtjes in mijn dashboard stuk gegaan. Meteen dat ik hierover begon werd mij gevraagd wanneer ik een afspraak wou maken.\r\n\r\nIk kon snel terecht en alles was binnen 1 dag gemaakt, kreeg een leenauto mee en dit alles kostenloos.\r\n\r\nLater nog mijn grote beurt laten hier laten doen, ook weer een gratis leenauto en zelfde dag klaar.\r\n\r\nKortom, ik heb niets te klagen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Occasion gekocht. Prima auto, prima prijs, prima service. Enkele kleine reparaties ook netjes afgehandeld tijdens de garantieperiode.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als er vragen of problemen zijn worden we goed geholpen.\r\nService is goed en de deskundigheid ook en er wordt oplossend gedacht bij schade of ander ongemak.

Sterrebaan 12

3542DK Utrecht